Всички въпроси в двустранните ни отношения Унгария са изчистени и

...
Всички въпроси в двустранните ни отношения Унгария са изчистени и
Коментари Харесай

Колегите Борисов и Орбан: Изчистихме отношенията

Всички въпроси в двустранните ни връзки Унгария са изчистени и тя ще продължи да поддържа изрично България в пътя й към Шенген. Около този извод са се обединили в диалог през днешния ден Бойко Борисов и министър-председателят на Унгария Виктор Орбан, който през предходната седмица, въпреки че той не заема този пост от 2021 година За новия диалог сред двамата " сътрудници " се похвали Борисов във " Facebook ".

" Тази заран още веднъж разговарях с моя другар и сътрудник Виктор Орбан . Информирах го, че през вчерашния ден Народното събрание спомагателната такса за транспорт на газ ", написа водачът на ГЕРБ. Той добавя, че решението на Народното събрание за отпадането на директната такса ще бъде оповестено в Държавен вестник в края на седмицата.
 Трусовете в Народно събрание са от юмрука на Радев, заключи Бойко Борисов
Трусовете в Народно събрание са от юмрука на Радев, заключи Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ е удовлетворен от рухването на таксата за транспорт на съветски газ

По думите на Бойко Борисов партньорството сред двата народа постоянно е било водещ принцип в връзките сред България и Унгария. " Двамата с Орбан си дадохме ясни гаранции, че и отсега нататък ще продължим да си сътрудничим в изискванията на разговор по всички тематики от дневния ред на Европейски Съюз ", показва той.

Припомняме, че на 16 декември Унгария публично на влизането на България в Шенген, в случай че страната ни не отстрани директната такса за транспорт на съветски газ.
 Снимка 646712
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР