Всички в нашата листа са независими личности, работещи в екип,

...
Всички в нашата листа са независими личности, работещи в екип,
Коментари Харесай

Иван Ненков, водач на листата на Гражданско обединение „Бургазлии” с важно обръщение преди изборите в неделя

Всички в нашата листа са самостоятелни персони, работещи в екип, които влизат с отговорност в локалния политически живот

Уважаеми бургазлии, предизборната акция е към края си и не липсват обещания. Убеждението ми е, че множеството от тях са със период на валидност единствено до нощта на изборите.

През ноември месец ние поемаме ангажимент да организираме кръгла маса с представители на гражданското общество и по-късно да изготвим специфичен отчет с най-важните заключения и „ предписания “, по които проблемите на съответни групи от обществото да получат решение, което ще ги удовлетвори. Да, организираме го след изборите! Това не е никаква изненада за тези, които са ни опознали! С това демонстрираме, че желанието ни да събудим гражданската сила и общество не идва единствено преди избори, а е достоверно. Без значение какви ще са нашите резултати в изборната нощ ние към този момент сме ангажирани с това събитие.

Сигурни сме, че това ще се оцени. Очакваме представители на гражданските организации на кв. Възраждане, ЦГЧ, ж.к. Меден Рудник, кв. Долно Езерово, кв. Лозово, кв. Черно море, кв. Рудник. Целта ни ще бъде да съберем на едно място цялата сила на бургаските жители на едно място.

В никакъв случай не би трябвало да забравяме гражданската сила, която се отприщи при митингите в поддръжка на „ Случая Дебора “, запазването на 3-ти март като Национален празник и други публично значими начинания. Дългосрочната ни цел ще е специфичен отчет след края на кръглата маса с най-важното като заключения и решения.

Решенията няма да са просто красиви думи, а ще са цялост от дейности и задължения, които ще удовлетворят жителите. След това този отчет ще срещне естрада в множеството локални медии.

Ще създадем по този начин, че той да се трансформира в самобитна стратегия на новия общински съвет, който ще е задължен да я извършва и ще упорства решенията му да почиват на настройките на бургазлии и оттова да получат необятна легитимност. Датата и часът на осъществяване, несъмнено, подлежат на коментар със деклариралите, че ще вземат участие.

Искаме най-смирено да ви предупредим, че има хора, които преди избори бързат да си самозалепят етикета „ гражданска организация “ и с него да получат единствено вашия глас – за тях доверието Ви няма стойност. Те не могат да посочат нищо, което са създали. НИЕ, от Гражданско Обединение „ Бургазлии “, можем.

Отнасяме се доброжелателно към всички, само че в града има сили, които излъчват изкуствени наши двойници, чието минало не демонстрира работа по посока публичен интерес. Отдавна приказваме за последователност. Бургас няма потребност да сменя посоката си коренно и внезапно. Това, което е направено от актуалното ръководство, сме го отчели, тъй като по този начин следва да създадат всички рационални хора.

Далеч сме от дребното заяждане поради преяждането с власт. Нова детска болница. Нови паркинги. Следене за успеваемостта на направеното до момента. Спортни бази. Съвременни пристанища. Това са вашите и нашите хоризонти, на които даваме публичност. Паралелно с тях ще има още повече задължения, знаем го. И знаем, че не всичко може да се изброи в една позиция.

Бургас не трябва да е цялостен с хора единствено лятото. Градът ни има потенциал за целогодишен публичен, културен и всемирски живот. Дадохме знак с избора ни за кмет – проф. Радостин Долчинков, че имаме вяра в силата на образованието и с негова помощ ще решаваме и изпреварваме проблемите. Можем в класните стаи и студентските аудитории да конструираме нашето общо бъдеще, тук в нашия Бургас. Да го създадем по-сигурно, по-здраво и по-щастливо.

Убедихме политическа партия МИР да сложи в външна страна своя партиен интерес и да даде опция на жители да влязат в локалния парламент. Всеки един човек в нашата листа е самостоятелен и всеки един човек е значим, тъй като екип и тим се прави мъчно. Смятам, че ние към този момент успяхме. Заради всичко, изброено нагоре, влизаме с отговорност в локалния политически живот.

Влизаме с поддръжката на бургазлии!

В бюлетината търсете Политическа партия МИР и номер 63.

Това сме ние – Гражданско обединяване „ Бургазлии “.

Благодарим за доверието!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР