Всички условия за екстрадиране на заподозряния за убийството на журналистката

...
Всички условия за екстрадиране на заподозряния за убийството на журналистката
Коментари Харесай

Уникален наглец! Северин признал, че ударил Виктория, но отрича да я е изнасилил!

Всички условия за изгонване на заподозряния за убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова са изпълнени, заяви за " Дарик “ представителят на прокуратурата в Целе Бернд Колкмайер. " Германските управляващи са получили потвърждението от България, че изискванията в пандизите у нас дават отговор на европейските стандарти ", добави прокурорът. Той обаче към момента не може да уточни точна дата за екстрадицията, която ще бъде осъществена както от немски, по този начин и от български служители на реда.

Законовият период е 10 дни. Дотогава обвиненият остава в ареста в Германия. Екстрадицията ще бъде направена допустимо най-бързо, сподели Колкмайер. Тази сутрин Върховният регионален съд в Целе разгласява прессъобщение за решението си да върне Красимиров на българските управляващи.

Вече стана ясно, че арестуваният на 9 октомври в Щаде Северин Красимиров не е възразил против екстрадицията си и се е съгласил на бърза процедура. Красимиров е упрекнат, че на 6 октомври е из
На 10 октомври при разпит от немските управляващи той е показал, че под мощното влияние на алкохол и опиати се е спречкал с жертвата, която не е познавал преди, и я е блъснал по лицето. След това, по думите му, я е вдигнал и хвърлил в храстите наоколо. Маринов е декларирал, че не е желал да я убива и е отрекъл, че я е изнасилил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР