Всички училища във Великобритания ще бъдат затворени най-рано в петък,

...
Всички училища във Великобритания ще бъдат затворени най-рано в петък,
Коментари Харесай

Великобритания най-сетне затваря училищата

Всички учебни заведения във Англия ще бъдат затворени най-рано в петък, 20 март, като защитна мярка против разпространяването на ковид, написа вестник The Independent. Това се случва малко откакто учебните заведения в Шотландия и Уелс бяха затворени по-рано.
Мерките за ограничение на разпространяването на вируса включват и предоставяне на пълномощия на полицията в Обединеното кралство, която ще може да задържа всички инфектирани с COVID-19, които не съблюдават карантинните ограничения. Освен това супермаркетите във Англия ще стартират да продават лимитирани количества на всеки самостоятелен клиент от продуктите от първа нужда, с цел да се избегнат презапасявания.
Междувременно броят инфектирани с ковид в страната доближи 2626 души, съгласно последните данни, предадени от London Evening Standard. Това включва всички случаи през цялото време на епидемията, в това число хората, които към този момент са преболедували вируса. Новите случаи в Обединеното кралство в границите на последните 24 часа са 676, съгласно Министерството на здравеопазването, представено от " Фокус ". 
В цялата страна са извършени общо 56 221 теста за вируса. Премиерът Борис Джонсън по-рано оповести, че проектите на държавното управление включват провеждането на най-малко 25 хиляди теста дневно.
Освен това той ще оглави още едно изключително съвещание за епидемията по-късно денем, след което ще се организира конференция.
По-рано основният консултант на Джонсън за епидемията Патрик Валънс изрази мнение, че повече от 55 хиляди души във Англия към този момент може да са инфектирани с вируса. Той сподели това пред Камарата на представителите и добави, че в случай че той аргументи 20 хиляди смъртни случая в Обединеното кралство за целия интервал на епидемията, това би било „ добра цифра “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР