Всички училища във Великобритания бяха отворени отново като част от

...
Всички училища във Великобритания бяха отворени отново като част от
Коментари Харесай

Отварят училищата и разрешават срещи на открито във Великобритания

Всички учебни заведения във Англия бяха отворени още веднъж като част от първия от четирите стадия на последователно освобождение от локдауна и разхлабване на , на фона на опасенията, че процентът на инфекциите ще се увеличи през идващите месеци, защото рестриктивните мерки стартират да се отпускат, осведоми БГНЕС.
По време на конференция, излъчена от мрежата на BBC News за началото на първия стадий, английският министър председател Борис Джонсън уточни, че рискът от увеличение на предаването на вируса е неминуем, когато учебните заведения се отворят още веднъж. Премиерът обаче изрази вярата си, че мярката е " внимателна, само че необратима " стъпка за излизане от локдауна.
 Изпробват ново лекуване на Covid-19 във Англия Изпробват ново лекуване на Covid-19 във Англия
Във Англия стартира огромно тестване на ново лекуване, на което се разпореждат огромни очаквания да помогне на пациентите с Covid-19 д...
Въпреки внимателния оптимизъм, Джонсън предизвести, че броят на хората, признати в болничното заведение за ковид, е осем пъти по-висок спрямо лятото на 2020 година, когато броят нормално е невисок. „ Трябва да помним, че днешното завръщане в учебните заведения, ще окаже въздействие върху разпространяването на вируса, тъй че когато и да е и до момента в който решаваме идващите стъпки напред и по кое време да ги предприемем, е по-важно от всеки път да се следват правила “, съобщи Джонсън. „ Всички знаем, че образованието на нашите деца е значимо, че най-големият риск в този момент е да ги държим отвън учебно заведение за още един ден. Всички знаем, че тежестта е паднала непропорционално върху дамите, които постоянно имат работа и се грижат за децата си по едно и също време “, добави той.
Миналия месец държавното управление показа проект от четири стадия за последователно изваждане на Англия от третия народен локдаун, започвайки с отварянето на учебните заведения, позволявайки на хората от разнообразни семейства да се срещат навън и отварянето на някои бизнеси . В края на всеки стадий държавното управление ще направи оценка на данните и статистиката, свързани с броя на случаите, смъртните случаи и хоспитализациите, породени от вируса, и ще реши дали да продължи със идващия стадий въз основа на това дали има нарастване или понижение в трите фактора. Училищата бяха отворени, когато здравните управляващи в страната оповестиха за 4 712 нови случая на COVID-19, което докара до общия брой на 41 225.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР