Всички трябва да знаем какво да правим. ако случайнос е

...
Всички трябва да знаем какво да правим. ако случайнос е
Коментари Харесай

Ето какво трябва да направите, ако коронавирусът ви атакува

Всички би трябвало да знаем какво да вършим. в случай че случайнос е разболеем, както и да съблюдаваме превантивни ограничения, тъй като здравето ви и това на най- околните ви хора е най- значимо.

1.Спираме да се храним две денонощия. Когато се храним 80 % от имунитета отива за обезвреждане токсините от храната.

Когато гладуваме 100 % от имунитета ни отива за борба с вируса.

2.Ако вдигнем висока температура, само че не по висока от 39.5 градуса, никога не вземайте лекарства да я смъкнете. /свържете се с персоналния си лекар/

3.Пийте чай от лайка и липа.

4.Всеки ден пийте сока на 2, 3 лимона с 2 чаени лъжички мед. Изолирайте се в къщи на топло и пестете силата си. Не се натоварвайте физически.

5.Сутрин и вечер пийте по 30 до 40 капки спиртен извлек на прополис. Прополисът оказва помощ на имунитета, като убива много нездравословни патогени.

6. Вечер преди лягане пийте от една до 10 капки кислородна вода. Започнете от една капка и увеличавайте дозата до момента в който стигнете 10 капки.

7. Пийте вода с високо рН.

8.Три пъти дневно си слагайте под езика по една чаена лъжичка сода бикарбонат и я задръжте в устата 3 минути, след което си изплакнете устата. Содата прониква посредством слюнчестите жлези и алкализира лимфата.

Вирусите не виреят в алкална среда. Содата и лимоновият сок ще Ви оказват помощ да си алкализирате организма.

Измивайте зъбите си със сода бикарбонат.Не ползвайте флуорни пасти.

9. Общото количество чай, вода и лимонен сок не би трябвало да е по малко от 3 литра на денонощие. Пийте течностите топли, с температура близка до телесната.

10. Ако до четири, пет денонощия температурата не изчезне значи че към този момент имате бактериална зараза и сте за болнично лекуване с антибиотици. Ако спазите горните девет правила до това няма да се стигне. Бъдете уверени.

11.След гладуването от две три денонощия температурата би трябвало да изчезне. Започнете да се храните с настъргани моркови и елда без масло и с малко сол. Продължавайте да пиете сок от лимони, чай от лайка, кислородна вода и гаргара със сода.

ЗАПОМНЕТЕ:

Имунитета пада:

1. Когато преяждате.

2.Когато се простудите.

3. Когато препиете с алкохол.

4. Когато не си проветрявате пространствата, т.е. липса на задоволително О2.

5. Когато Ви обгазяват с промишлени токсини.

6. Когато ядете сладкиши и захарни произведения.

7. Когато пиете киселинни питиета, като бира и безалкохолни.

8. Когато се храните с киселинни и консервирани храни.

9.След излизане от у дома, като се приберете е целесъобразно да се събуете пред входната врата, облеклата и обувките в чувал и на терасата за 24 часа, след това незабавно в банята, НЕ внасяйте никога облеклата в домът си!

Веднага по-късно т.10

10.От 30 до 50 мл. Ракия дневно алкализирват организма, над 50 мл. го окисляват. Така че не прекалявайте с алкохола.

ЗАЩИТА ОТ КОРОНАВИРУСА И ДРУГИ ГРИПНИ ВИРУСИ

Освен маска, ръкавици и очила, което не е задоволително дейно, най добре е заран и вечер да извършите следното:

Две чаени лъжички кислородна вода разтваряте в 200 мл. чаша с топла вода. Наливате си в ръката и смъркате през носът няколко пъти, с цел да мине в носоглъдката. Гаргарате се няколко пъти. След 10 минути, разтваряте две чаени лъжички сода бикарбонат в 200 мл. затоплена вода и вършиме същата процедура.

Дори да сте вдишвали вируси денем с тази процедура ги умъртвявате в слизестата тъкан на носоглътката и не им позволявате да влизат в белият дроб. Дишайте единствено през носът си! Ако коронавирусът Ви порази носоглътката, правете горните процедури по три четири пъти в денонощието. “

Източник: Happiness magnet
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР