Всички сте чели за толкова много правила на срещите, които

...
Всички сте чели за толкова много правила на срещите, които
Коментари Харесай

Неписаните правила на срещите, които трябва да знаете

Всички сте чели за толкоз доста правила на срещите, които е добре да спазвате, с цел да извършите положително усещане. Вероятно някои от вас обаче биха си помислили, че в страната на любовта това, което идва от сърцето, е всичко, което има значение. Въпреки това, несигурният терен на връзките от новата епоха има доста неписани правила, които хората следват. По този метод те пробват да подсигуряват, че те и сътрудникът им се забавляват, до момента в който са дружно. В някои случаи се включват здрави граници, в други връзките са напълно подчинени на положителната воля.

Така че ето някои правила на срещите през днешния ден, които можете да употребявате. Така ще се ориентирате доста по-лесно в бурния си летен разказ или даже за първата си обич:

Не очаквайте да сте изключителни на първата си среща.

Първата ви среща може да се одобри като изправяне лице в лице, когато търсите нещо ново. Ето за какво индивидът насреща може да се е виждал и с други хора по едно и също време с вас. Може би той изпраща известия на други дами. А може и към момента да има приложения за запознанства на телефона си. Стига да не се пробва да смъква няколко девойки по едно и също време и да ви лъже, това не е някакво закононарушение. Затова не би трябвало да го приемате като невярност, още преди да сте почнали да имате по-сериозни връзки. Не можете да предположите, че сте единствената в живота му, в случай че едвам сте се срещнали. Въпреки това, по няколко метода, можете да проведете диалог, с цел да обсъдите тези неща. Решете дали желаете да се срещате единствено един с различен и дали тези ваши връзки да прераснат в освен това. Всеки би трябвало да бъде единствен в живота на половинката си, само че с цел да стане това, първо би трябвало да имате връзка.

Дайте му пространство и не очаквайте незабавни отговори на известията.

Всяка добра връзка има здравословна доза персонално пространство, което с готовност се дава на всеки сътрудник. Това е от най-важните правила на срещите. Така че не очаквайте незабавни отговори на текстови известия, които сте му изпратили. Въздържайте се и от инспекция на интензивността му в обществените мрежи, с цел да разберете по кое време за последно е бил онлайн. Възможно е от време на време вашият сътрудник да не си вдигне телефона, само че това не значи, че е с друга жена. Може просто да е ангажиран с нещо и това е обикновено. Трябва да му предоставите опцията да отговори, когато може, било то след няколко часа или даже след ден.

Не го принуждавайте да употребява алкохол или нещо друго, за си прекарва добре.

Компанията към вас може да ви накара да вършиме доста неща, които в никакъв случай не сте имали желание да вършиме. Така че, в случай че мъжът ви каже, че не би желала да пие, уверете се, че приятелите ви няма да му се подиграват за това. Трябва да почитате желанията на колегата си, даже и още да не сте двойка. Не го карайте да се усещат задължен да прави нещо, единствено тъй като вие по този начин желаете. Ако в действителност държите на половинката си сходни неща няма да създадат вечерта ви по-приятна.

Ухажвайте го с вашите известия.

Тъй като първоначално може да сте просто позната за него, в случай че желаете да станете освен това, би трябвало да го впечатлите. Опитайте се да му изпращате известия, които се открояват от останалите. И тук не приказваме за интимни подмятания. Може да „ нарисувате “ хубава картина с думите си, да употребявате рими или просто да го похвалите. Това, което идва от сърцето, сигурно ще остави отпечатък върху вашата обич. Подчертавайте хубавите му качества и го накарайте да се усеща специфичен, даже той да не мисли по този начин. Покажете му, че за вас той е неповторим по доста разнообразни способи.

Сега идващия път, когато излезете с някого, не забравяйте да спазвате тези правила на срещите и триумфът ви ще бъде обезпечен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР