„Всички социологически агенции подцениха резултатите на „Има такъв народ“ и

...
„Всички социологически агенции подцениха резултатите на „Има такъв народ“ и
Коментари Харесай

Политолог: Всички социологически агенции подцениха резултатите на „Има такъв народ“ и ДБ

„ Всички социологически организации подцениха резултатите на „ ИТН “ и на „ Демократична България “, тъй че това са несъмнено две изненади. Българска социалистическа партия се показва доста едва, а ГЕРБ са първа политическа мощ, само че също губи доста гласове “.

Това разяснява в „ Тази заран “ политологът Петър Чолаков. По отношение на машинното гласоподаване той сподели, че тук-там фактически е имало гафове, само че би трябвало да се видят окончателните резултати, с цел да се реши по какъв метод се е отразило.

Един от парадоксите на тези избори е, че официално ГЕРБ печелят, само че в действителност са губещите, на мнение е социологът Стефан Георгиев.

„ Общо взето това е избор против статуквото. Друг е въпросът към този момент, че сегашната очертаваща се настройка в идващото Народно заседание най-вероятно ще ни докара до една мъртва хватка с доста комплицирани благоприятни условия за съставянето на резистентен кабинет дълготрайно “, на мнение е Георгиев.

Той съобщи, че тези избори са били доста комплицирани за прогнозиране преди всичко поради интензивността.

„ В подтекста на пандемия другите допитвания даваха разнообразни маржове и разнообразни отклонения “, изясни социлологът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР