Всички сме минали през трудната тийнейджърска възраст, а след това

...
Всички сме минали през трудната тийнейджърска възраст, а след това
Коментари Харесай

Ежедневна грижа за кожата при тийнейджъри

Всички сме минали през сложната тийнейджърска възраст, а по-късно се сблъскваме още един път или няколко пъти с нея като родители на пораснали деца. Трудна е освен поради всички промени в тялото и вилнеещите хормони, само че и тъй като тъкмо тогава при огромен % от подрастващите се появява неприятното акне. И в случай че при някои то изчезва в края на тийнейджърството, то при други остава проблем и в зрелост. Въпреки че някои деца не наподобяват обезпокоени от акнето, то за множеството този изключително забележим кожен проблем може да докара до ниско самочувствие, а и знаем какъв брой жестоки могат да бъдат децата. Затова е добре още в самото начало да обърнете внимание на детето си и да му помогнете.

Акнето може да се появи като петна, черни точки, бели точки, пъпки и даже кисти, а аргументите за появяването му могат да бъдат разнообразни - от хормонални промени до фамилна обремененост, като от време на време стресът също може да бъде фактор. По-важното е, че навременното лекуване на акне може да предотврати утежняването му, тъй като в някои случаи то може да остави трайни белези върху лицето. Правилният метод в този случай е построяването на ежедневна рутина, което при младежите от време на време се случва след няколко шумни абсурда и тряскане на порти, само че пък след това ще ви бъдат признателни за търпението, което сте показали.

И до момента в който във времето, в което ние растяхме, нямаше толкоз огромен избор от артикули, още по-малко ефикасни, и разчитахме повече на бабини и мамини предписания, то през днешния ден от време на време е предизвикателство да откриеш тези, които в действителност работят, с цел да могат пъпките да останат в предишното, с цел да правят отстъпка място на увереността. Затова през днешния ден ви представяме един обред, с който да помогнете на младежите ви да имат най-хубавата ежедневна грижа за кожата си.



Всъщност този бюти обред не лишава време и включва хубаво разчистване на кожата, усмиряване и по-късно отнасяне на проблематичните зони с точните продукти. Почистването е най-важната стъпка, без значение с каква кожа е младежът, само че при проблематичната и склонна към недостатъци, би трябвало да се подхожда с изключително внимание. Хубаво е да се заобикалят тоници с алкохол и по-добрият вид е мицеларната вода. Ние ви предлагаме тази от серията на Avène , която почиства нежно, а дружно с това матира, отстранява замърсяванията, в това число и грима. Тя е извънредно подобаваща за ежедневна приложимост и може да се употребява при сензитивна, комбинирана и мазна кожа, склонна към недостатъци или акне, тъй като понижава непотребния себум и лъщенето.

Добавете в рутината му и почистващия гел от тази серия, който е с нежна измивна база. Матиращият резултат пък обезпечава растителната дейна съставна част Comedoclastin, извлечена от семена на бял бодил с патентовани свойства, която понижава остатъка от себум. Важно е да отбележим, че почистването би трябвало да се прави както заран, по този начин и вечер. 

След него впръскване на термална вода Avène неотложно успокоява сензитивната и раздразнена кожа. Вярвам, че постоянно имате една опаковка у дома, тъй като тя е от тези артикули, без които не можем. Обичаме свежестта, която обезпечава на кожата, само че и невероятния метод, по който я успокоява. Нещо, от което проблематичната кожа сигурно има.

За третата стъпка в ежедневната грижа за кожата на тийнейджърите използвайте , който ограничава и понижава появяването на пъпки и има  Какво съставлява този артикул? Това е концентрат против недостатъци, една от нововъведенията на Дерматологични лаборатории Avène , при която още веднъж се появява дейната съставна част Comedoclastin, тъй като тя се концентрира върху микро-комедоните, понижава съществуващите пъпки и черни точки и лимитира появяването на нови. Можем да ви уверим, че текстурата му е страхотна, лека, немазна и доста бързо се всмуква. Освен това продуктът не съдържа мирис.



Хубаво е продуктът да се нанася с леки потупващи придвижвания върху Т-зоната и бузите, след което да се разнесе по бузите и долната част на лицето. Резултатът матирана и свежа кожа, като Cleanance Comedomed би трябвало да се употребява както заран, по този начин и вечер. 

За всички, на които им излизат пъпки понякога пък предлагаме една страхотна SOS грижа. Това е – дребната опаковка с огромното деяние, която понижава локалните недостатъци и лимитира появяването на остатъчните следи. Т.е. този концентрат се употребява за отнасяне единствено на пъпките. Лесен е за нанасяне, а ултра леката емулсия се всмуква бързо. Но най-важното е, че отстранява това извънредно чувство за дискомфорт, когато по лицето избие една или няколко нежелани пъпки. И няма значение на какъв брой сме години. По-важно е да създадем верния избор за своята кожа. И ние го вършим с Avène !

С поддръжката на Avène

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР