Всички сме чували твърдението, че с времето страстта във връзката

...
Всички сме чували твърдението, че с времето страстта във връзката
Коментари Харесай

Как да поддържате страстта във връзката си с 4 лесни трика

Всички сме чували изказванието, че с времето пристрастеността във връзката отслабва, че рутината трайно се настанява, че сътрудниците си стават скучни един на различен. И в редица връзки, любовният сюжет се развива тъкмо по този начин, написа az-jenata.bg. Може би тъй като ни е елементарно да приемем това неправилно изказване и да не поставяме старания за това да поддържаме огъня на пристрастеността. Истината е, че нормалният метод на другарство с колегата оказва голямо въздействие върху това дали пристрастеността и искрата ще продължат във връзката или не.

Ето 4 лесни стъпки, с които да я поддържате или да я възпламените още веднъж:

Премахнете пречките, които блокират пристрастеността посред ви

За да внесете повече от всичко, което желаете в спалнята, би трябвало да разчистите пътя за хубава сила. Обикновено неналичието на фамилиарност и пристрастеност във връзката демонстрира съществуването на спънка. Това затруднение може да бъде насъбрано възмущение, остарели прочувствени рани, които би трябвало да бъдат позволени, прочувствен багаж от минали мъчителни връзки, неустановеност в себе си във връзка с привлекателността. Хубавото е, че ние имаме силата да променим себе си и обстановката от негативна в позитивна. Обърнете внимание на това какво пречи на удовлетворението ви от връзката, от секса в нея.

Все отново не забравяйте, че пречките, които откривате, може да не са директно свързани със секса, само че в случай че ви карат да се въздържате или да се затваряте към колегата си, те ви пречат.

Направете удоволствието приоритет

Живеем динамично и има дни, в които сме изморени, прекомерно заети. Тогава се отдаваме на обществени мрежи, телевизия. Но за жалост това елементарно може да се трансформира в рутина във връзката. Ето за какво е значимо да преоткриваме какво е същинското наслаждение за нас и колегата ни, когато сме дружно и по-късно го направете приоритет. Добрата връзка е от решаващо значение. Не може гледането на телевизия да е методът да си прекараме добре, нали?

Помислете си какво харесвате 

Когато „ тръгнете на лов за удоволствия “, напомнете си, че е добре да сте задоволително егоцентрични, с цел да знаете какво харесвате. Когато споделяте тази информация с колегата си, това ще задълбочи връзката ви и ще усили удовлетворението. Когато се вслушвате и изпробвате това, което сътрудникът ви в действителност харесва, това ускорява пристрастеността ви още повече. Разбира се, желанията би трябвало да са приятни и за двама ви, а не единият да прави взаимни отстъпки за сметка на личния си комфорт. Страстта в секса и връзката се основава на химия сред сътрудниците.

Просто поддържайте свежестта във връзката и секса

Не е належащо да копирате секс пози от книги, еротични филми, не е нужно да играете функции. Но секс ролевите игри са добра концепция за поддържане на свежестта в спалнята. Това значи да останете отворени за нови прекарвания и да гледате на интимността като на освен това от физическо облекчаване на половите потребности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР