Всички сме чували израза принцесата на тати, но при Рома

...
Всички сме чували израза принцесата на тати, но при Рома
Коментари Харесай

Луксозна TikTok-ърка се хвали: Тати плаща по 45 хил. евро, за да ми сресват косата

Всички сме чували израза " принцесата на тати ", само че при Рома Абдесалам той важи с цялостна мощ, тъй като тя е просто... щерка на татко си! TikTok-ърката, която скоро ще има 1 млн. почитатели, постоянно разгласява видеа, показващи първокласния ѝ метод на живот.

От едно от най-популярните ѝ видеа излиза наяве, че родителите ѝ дават сума, равна на 45 хиляди евро годишно на човек, който просто да сресва косата на Рома. 

Виж още: OnlyFans звезда с български генезис! Коя е Ана Пол 

И до момента в който концепцията да те устоя татко ти може да се коства на мнозина прекомерно лигава, то Рома приема ролята си много съществено. " Нямам визия по какъв начин дамите, работещи по 8 часа дневно, имат време да се поддържат. На мен толкоз време ми лишава поддръжката ми. 

Рома споделя, че няма доста свободно време. След ставането заран стартира деня си с подготовка. Следва обяд, среща с приятелки и шопинг. Вечерта е отдадена на коктейли и клубове.

Инфлуенсърката не се срами, че родителите ѝ я устоят и даже не си показва да работи. Иначе месечно харчи към 150 хиляди евро. 

Изображение: https://www.instagram.com/therealsahd/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР