Всички сме чували, че слушането на музиката на Моцарт има

...
Всички сме чували, че слушането на музиката на Моцарт има
Коментари Харесай

Безценно! Пуснете Тази Музика И Колата Ви Ще Гори Много По-Малко! Ще Спестите Яка Пачка, Ще Се Возите Без Пари!

Всички сме чували, че слушането на музиката на Моцарт има извънредно удобно въздействие върху развиването на децата. Когато пуснете някой от шедьоврите на най-известният композитор в света дори и растенията стартират да порастват по-бързо.

Оказва се, че гениалните творби могат да имат и напълно непредвиден резултат върху нашия автомобил – той става по-икономичен!

След 6-месечен опит с 546 автомобила, Д-р Робинсън от Масачузетския софтуерен институт стигна до удивително умозаключение. Автомобилите са тествани с друг тип музика, и резултатите за разликите в тяхното показване са повече от безапелационни.

Когато слушате творби на Моцарт във вашия автомобил, моторът работи по-оптимални и потреблението на гориво се понижава със зашеметяващите 11 до 17 %!



Екипът от учени си изяснява изумителния резултат с това, че вибрациите от музиката на Моцарт оказва помощ на мотора да работи по безпрепятствено, понижава търканията на частите и прави автомобила доста по-икономичен, написа worldnewsdailyreport.

За това спрете с чалгата и минете на Моцарт, ще спестите много пари!/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР