Всички сме били тинейджъри и всички сме имали едни и

...
Всички сме били тинейджъри и всички сме имали едни и
Коментари Харесай

Нещата, които бихте искали да знаете като тинейджър

Всички сме били тинейджъри и всички сме имали едни и същи проблеми, пишат редакторите на AdMe.ru. Но и както всички тинейджъриq сме били уверени, че проблемите ни са неповторими и че никой не ни схваща.

Ако имахме възможност да напишем писмо към себе си в тези години, какво бихме могли да си кажем, да се предупредим? Ето няколко неща, които евентуално би ни се желало да можехме да знаем като тинейджъри. Но пък никой не се е родил теоретичен.

1. Неуспехът може да бъде най-хубавото нещо, което да ни се случи.

Провалите са постоянно неуместни. Но хубавото е, че можем да научим доста от грешките си. По-добре е да си младеж, който бърка, само че пробва, в сравнение с възрастен, който не умее да се оправя. Възрастните също се провалят. Много. И най-важното е да се поучим колкото можем повече от нашите неуспехи като млади и да научим, по какъв начин да ги превърнем в свои мощни страни.

2. Да се научим да се грижим първо за себе си.

Не, не става дума за нарцисизъм. Става въпрос за помагане. Не можем да помогнем и да се грижим за други хора, в случай че не знаем как да се грижим за себе си. Трябва да се научим да си задаваме лимити, да премахнем негативните настройки, да медитираме, да зареждаме енергийните си равнища, да филтрираме токсичните хора към себе си, да използваме слънцезащитни артикули и да пием задоволително вода. Поддържането на здравето, щастието и привлекателността оказва помощ за построяването на доверие и привличането на хора.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР