Всички се стремим към щастието и за да го имаме,

...
Всички се стремим към щастието и за да го имаме,
Коментари Харесай

Мечтите ми се превърнаха в пепел: Съжалявам за живота си, за младостта си и заради това, че се потопих в мръсотията

Всички се стремим към щастието и с цел да го имаме, сме подготвени да платим висока цена. В това число и аз. Фактът, че разрушавам непознато семейство, не означаваше нищо за мен. Но дано опиша историята си през цялото време.
Всичко стартира преди няколко години, когато на работното си място се срещнах с Ален – приветлив сътрудник. Не знаехме съвсем нищо един за различен, единствено имената си и отдела, само че някак си незабавно си допаднахме. Веднъж валеше дъжд и той ми предложи да ме закара вкъщи. По пътя се заговорихме и от дума на дума разбрах, че е женен и има дете. Още на другия ден стопирах да беседвам с него, даже избягвах да го приветствам. Измина година. През това време се срещах с други мъже, само че нищо съществено не се получаваше. Аз към момента бях привлечена от Ален, той от мен – също. Наблюдавахме се скрито, посред ни прехвърчаха искри.

Един ден той ми се стори толкоз печален, че сърцето ми не устоя. Изпратих му имейл, в който му определях среща. Оттогава всичко се промени, тъй като това, от което се опасявах, се случи – станах негова държанка. Според Ален жена му също имаше извънбрачна връзка. Доказателства за изневярата й беше намерил в мобилния й телефон. Като цяло, сподели той, от нашето семейство нищо не става. Тайните ни срещи продължиха към година, след което Ален се разведе и се ожени за мен. Изминаха три години. Двамата живеехме в моя апартамент, тъй като мъжът ми остави своето жилище на първата си брачна половинка и общото им дете. Бракът ни вървеше идеално, до момента в който не родих сина си. Ален плащаше огромна прехрана на бившето си семейство и на процедура съвсем не внасяше пари вкъщи. Изтощена от непрекъснатата липса на средства, започнах работа на две места. Не спях нощем добре, не се хранех задоволително единствено, с цел да има повече за детето ми.

За разлика от мен, мъжът ми се интересуваше само от персоналните си ползи: колата му, санкции, налози, поправки. Никога не си даваше заплатата и рядко купуваше нещо за у дома. Уморих се да нося цялата тежест на гърба си. Вероятно бих се примирила с бедността, тъй като в действителност обичам брачна половинка си, само че не виждам никаква изгода от него. Вече съм му безинтересна и вместо да поддържаме връзка, избира да гледа телевизия. Наскоро стартира да има и някакви странни искания от вида на: няма да хапвам това, не си сготвила обичаната ми мусака и така нататък Аз съм прочувствена персона, не обичам да върша кавги, а и се опасявам сина ни да не стане очевидец на грозни подиуми. Няколко пъти гонех мъжа си от вкъщи ми, само че след ден – два, той се връща.

Наскоро открих, че има профил в уебсайт за запознанства.
Съжалявам за живота си, за младостта ми, тъй като поради него се потопих в мръстията, подцених морала, предизвиках болежка на друга жена. Само детето ме успокоява. Мечтите ми се трансфораха в пепел. Оказва се, че най-важни са правилата и самоуважението.
Благодаря, че ми обърнахте внимание.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР