Всички се сещаме какво предизвика през 2014 г. появата на

...
Всички се сещаме какво предизвика през 2014 г. появата на
Коментари Харесай

Какво да очакваме от трети сезон на Истински детектив“

Всички се сещаме какво провокира през 2014 година появяването на " Истински детектив " - сериалът, в който Уди Харелсън и Матю Маконъхи бяха детективи, подготвени на всичко, с цел да разрешат няколко мистериозни убийства. Действието се развиваше в осем епизода и в три съществени линии, обхващащи три разнообразни времеви интервала, и този заплитащо-разплитащ метод беше просто супер.

Година по-късно пристигна и вторият сезон с Винс Вон и Колин Фарел. Дали поради високата летва, която първият остави, или просто тъй като не се получи " магията " (както постоянно се случва с вторите сезони), само че вторият " Истински детектив " разочарова доста хора.

Публикация, споделена от True Detective (@truedetective) на Юли 10, 2014 в 8:22 PDT

Четири години по-късно, HBO се връща към сериала с концепцията да потвърди, че може да върне остарелия искра в очите на феновете, които си падат по заплетени престъпни истории.

В устрема си да се приближи до стореното от Харелсън и Маконъхи, HBO дава основната роля на детектив Уейн Хейс на носителя на " Оскар " Махершала Али. А формулата е същата: разграничен в три обособени времеви интервала сюжет - тъкмо като в положителния остарял първи сезон.

 Снимка 399462

Не е мъчно да се досетим, че Уейн Хейс и сътрудникът му Роланд Уест (Стивън Дорф) ще затънат до шия при положение, който няма да им даде мира.

Всичко стартира през 1980 година, когато изчезват 12-годишно момче и неговата 10-годишна сестра. Детективите са едни от първите, отзовали се на сигнала на обезверения татко, и стартират неотложно да преглеждат всички вероятни сюжети.

Вторият времеви интервал ни праща 10 години по-късно, когато казусът е към този момент решен, само че детектив Хейс е привикан, с цел да опише какво се е случило. И всичко това си има разумно пояснение, тъй като (подобно на първия сезон) полицията единствено си е мислела, че е разрешила случая.

 Снимка 399463

Третият интервал пък е през 2015 година, когато детектив Хейс е пенсионер, само че взема решение да застане пред камерата и микрофона на журналистка, заровила се в събитията отпреди 35 години. Това обаче няма да бъде по никакъв начин елементарно, тъй като случилото се ще отключи и други персонални мемоари - по-дълбоки, в сравнение с някой би предположил.



Премиерата на първите два епизода на " Истински детектив " е на 14 януари от 20 ч. по HBO.
Епизодите ще бъдат налични от сутринта в HBO GO.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР