Всички проби са отрицателни, рап звездата не е докосвал наркотици

...
Всички проби са отрицателни, рап звездата не е докосвал наркотици
Коментари Харесай

Спряха рапъра Наско Колев в Созопол с джипа на Лидия, тестват го за дрога

Всички проби са негативни, рап звездата не е докосвал опиати отдавна

На унизителна, близо едночасова инспекция от созополските служители на реда, е бил подложен рапърът Наско Колев , заяви засегнат свидетел за Флагман.бг.

В петък против събота вечерта той е придружавал половинката си Лидия за присъединяване в хитов нощен клуб в Созопол. Наско карал и джипа й – Ауди Q5, а в колата пътувал още един млад мъж, описаха очевидци.

На изхода на морския курорт – преди локала за къмпинг „ Градина “, автомобилът бил спрян от полицейски патрул, за сякаш рутинна инспекция.

„ Държаха го извънредно дълго. Още щом го стопираха и схванаха кой е зад кормилото чух, че споделиха: „ За теб пишат, че си наркоман! Веднага проба за опиати! “. Проверяха и автомобила му, само че не откриха нищо, а полевите проби, които му направиха, се оказаха негативни “, сподели меродавен източник пред Флагман.бг.

Всъщност, полицейските чиновници, които се пробваха да избодат очите на Наско му нарисуваха вежди, защото няма по-достоверна гаранция, че не е употребявал опиати, най-малко 30 дни обратно.

Тази седмица, столичен таблоид популяризира скандалната версия, че Наско злоупотребил с дрогата, пребил половинката си Лидия и двамата се разделили. Полицейската инспекция от събота потвърждава, че в това няма нищо правилно – нито двамата са разграничени, нито Лидия е пребита или пък рапърът е използвал опиати.

На базата на протоколът от тази инспекция, Наско, а и Лидия, ще имат съображение да съдят всички, които са популяризирали грозната вест.

Двамата са измежду най-коментираните двойки в родния елит, привикнали са да подценяват слуховете, само че последния случай несъмнено е минал границата на толерантност.

Че двамата са дружно излиза наяве и от любителско видео, изпратено до Флагман.бг, на което са снимани да се прегръщат в очакване на юлското слънце. Кадърът е от къмпинг „ Градина “, изработен е на 1 юни, към 05:30 часа.  
 Наско и Лидия по-влючени отвсякога посрещат юлското слънце на къмпинг Градина 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР