Всички познават Алфредо Торес най-вече с танцовите му умения. Той

...
Всички познават Алфредо Торес най-вече с танцовите му умения. Той
Коментари Харесай

Алфредо Торес пред в. "Шоу": Бих направил един спаринг с Кубрат Пулев

Всички познават Алфредо Торес най-много с танцовите му умения. Той е и отличен хореограф. Живее в България от 20 години. Когато показва себе си, постоянно натъртва на това какъв брой занимателен и положителен човек е. Такъв го видяхме и при присъединяване му в хитовото шоу „ ВИП брат ”. Алфредо напусна звездната Къща на крачки преди финала, само че с възприятие за добре поднесено въодушевление вътре. Мнозина го укоряваха, че е доста неактивен, не взе участие в доста от обстановките и страни от живота на останалите съквартиранти в Къщата. Самият той обаче ловко опровергава това – и с философия, и с обстоятелства, за които никой още не знае. Пред националното издание Алфредо Торес е прям и прочувствен, каквото и чакахме от него. - Алфредо, чухме доста отзиви за присъединяване ти в шоуто, само че по какъв начин ти определяш престоя си в Къщата на „ ВИП брадър”?
- Моето присъединяване беше доста положително (усмихва се). Чувствах се удобно от самото начало, във всичко, което правех там, тъй като това в действителност съм самият аз. Може би спах малко повече, в сравнение с трябваше, само че това беше, тъй като преди предаването бях натрупал огромна отмалялост в себе си. Имах преди влизането си в шоуто доста натоварени два месеца, в които работех от понеделник до понеделник. Но все пак съм удовлетворен от присъединяване си. Радвам се, че научих всеки един от останалите съквартиранти да танцуват – един по един. Показах им също по този начин, изключително на мъжете, че не е хубаво да се държат с дамите невъзпитано – тъй като някои от тях имаха такива моменти, а за мен това не е вярно. И е триумф, че им го обясних.


От ляво на дясно мъжката ВИП група: Шеф Петров, Даниел Петканов, Алфредо Торес, Тото и Дани Златков

- Това ли те разочарова най-вече у съквартирантите – грубото поведение?
- Да. Много ме дразнеше това, че те непрекъснато се карат поради егото си. Не бяха толерантни един към различен в множеството обстановки. От нещо, което нищо не коства, те безусловно превръщаха в огромен проблем обстановката. Те се караха за един самун. Има и друго, което ме разочарова – всяка вечер в шоуто аз миех чинии, чистех, само че това в никакъв случай не се е излъчвало. Събуждах се късно, след среднощ и ставах да го върша, до момента в който всички спяха. В същото време след това съвсем всички ме упрекнаха, че съм като на отмора в Къщата. Това не е правилно! Докато те спят, аз чистех.
Имало е и моменти, когато съм бил в кухнята, до момента в който наоколо всички се карат отново за нещо – аз правех спонтанна музика на котлоните. И това не се е давало. Но нищо. Всичко е наред.

- Как възприемаш несъразмерната експанзия в Къщата – моментите, когато страстите ескалират, крайностите взимат връх и даже съвсем не се стига до физическа разпра?
- Не мога да претърпявам експанзия. Не би трябвало да я има, само че те непрекъснато я предизвикаха и изпълняваха. И вербална, и експанзия с душeвността. Шамари не е имало, само че в доста от обстановките те се мачкаха между тях с думи. Чуха се даже и типично мутренски закани от вида „ аз ще ти пратя моите хора отвън…”. Такива неща въобще не би трябвало да съществуват. Аз не вземам участие в такива обстановки. Не вземам участие и в обстановки, каквито си създаваха девойките – спореха коя е по-известна, коя е по-богата. А ние седим на една маса, на която освен се храним, само че и непрекъснато се чуват закани. Много постоянно и Шеф Петров бе в основата на разногласията.

- Шеф Петров се очерта като повсеместен дразнител!
- Много хора и в този момент извън ме питат по какъв начин по този начин съм успявал да приказвам обикновено с Шеф Петров. Аз разбрах, че той е образован човек, знае доста неща, само че
когато показва мнението си, постоянно прекалява с маниерите
При него ми хареса това, че е способен по доста въпроси. Например, познава добре историята на България. А в Къщата никой не я знаеше! При него неприятни са маниерите – те предизвикат всички останали. Но другите би трябвало да са малко по-умни в реакциите, по-толерантни.

- Какво мислиш за Мегз, която само поради теб промени правилата си при една от саботираните задачи?
- Тя знаеше, че това за мен е доста, доста значимо. Обясни го. Много седяха и споделяха за нея, че е болна, само че по какъв начин по този начин се споделя за един човек, че е болен, в случай че той не е подобен?! Тя била болна, имала огромна упоритост, прекалено самочувствие и не знам си какво… а аз я виждах и чувах какво приказва. А то нямаше нищо общо с тези избрания. По-скоро Мегз има проблем с дикцията, с метода, по който приказва. Но пък има и хора, които непрекъснато заекват, когато приказват, взимат прекомерно доста пауза, което е също проблем. Мегз е интелигентно момиче, което е стигнало ненапълно с помощта на личния си гений и бизнес, има мнение, само че има и нещо, които може да промени в себе си. Още е млада. Но не виждам нищо неприятно в нея. Много от отводите й бяха обосновани, а всички я атакуваха, без да помислят. Само аз и след това и Сашка Васева говорихме умерено с нея, тъй като по този начин се прави.



- На кого стискаш палци на финала? И кой минимум заслужава да победи?
- Мегз, Дани Златков или Шеф Петров, тъй като са същински хора. Останалите са също доста положителни, само че някак не виждам да са себе си от самото начало. А този, който съгласно мен не заслужава да победи, това е може би Марги Хранова – тя е звезда, само че не пасва на тези обстановки. А също и
Енджи Касабие - тя непрекъснато разпитва всички -
кой какъв брой печели, с кого е…

- Казваш, че бурите в връзките се потушават с танци и повече усмивки. А какво се случва, когато се ядосаш същински в живота?
- Аз нормално се нервирам всякога, когато видя, че има нещо неправилно. Дразнех се по този начин на Шеф Петров, който ми държеше сметка за какво оказвам помощ и поддържам Мегз – в моментите, когато всички бяха против нея. Гледам да запазя позитивното в мислите и думите си.

- Каква е разликата сред България и Куба в твоите очи?
- В България доста се приказва. И хората доста елементарно се карат. В Куба не е по този начин – там хората са по-весели, не обръщат внимание на тези неща.

- Колко сложен се оказа за теб българският език?
- Българският език е сложен, да, само че мисля, че и в Къщата, и отвън нея, всички ме схващат.

- Как те посрещнаха околните ти?
- Много добре. За тях аз съм победител. И съм внасял въодушевление в шоуто.

- Малцина знаят, че едно от твоите занимания е професионалният бокс…
- Да (усмихва се), по този начин е. Най-любими в този спорт са ми тактиките – да вземем за пример тези, които би трябвало да прави Кубрат Пулев преди значими мачове.

- Би ли излязъл на кръга против Кубрат Пулев?
- (Усмихва се.) Ооо, ами да, бих. Но той е друга категория – тежка. Аз съм лека категория, само че с него може да изиграем една спаринг среща.

Интервю на Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР