Всички помним Дневниците на вампира, с който изгря звездата на

...
Всички помним Дневниците на вампира, с който изгря звездата на
Коментари Харесай

Нов сезон на "Дневниците на вампира" или хитов сериал на Netflix? Какво предстои на Нина Добрев

Всички помним " Дневниците на вампира ", с който изгря звездата на българската актриса Нина Добрев. Все още помним и вълнуващите моменти, в които тя говореше на български в този хитов сериал, гледан от милиони по целия свят. 

Виж още: Аштън Къчър хванал Мила Кунис да гледа порно? Актрисата го смъмрила да пази тишина

Е, появиха се клюки, че сходно на " Сексът и градът " и " Дневниците на вампира " ще имат своето продължение и девети сезон. Но има ли шансове това да се случи? Не и съгласно Иън Сомърхолдър. В изявление той е безапелационен - няма какво да се случи! Стефан е в отвъдното, Елена и Деймън са разкрили лек против вампирството... просто няма смисъл.

Виж още: Луиза Григорова е неузнаваема с нов цвят на косата, загатва и за нещо забавно

Но това надалеч не значи, че няма да забележим скоро Нина Добрев на екран и то като част от прослойка на хитов сериал. Става въпрос за " Ривърдейл ", като слуховете за фотосите на Нина в сериала още веднъж са настоящи.

Виж още: Маги Джанаварова обезверена поради ограниченията: Изпълнители ли сме, инфлуенсъри ли сме...

Според източници близки до продукцията сега се търси актриса, която да изиграе Джесика - приятелката на Джъгхед Джоунс. Героинята ще е на двадесет и нещо години, ще е хипстър. Фактът, че Нина Добрев се снима с част от прослойка на сериала неотдавна също способства за подклаждането на слуховете. 

Изображение: instagram.com/nina

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР