Всички помним битката между Ред Бул и Мерцедес не само

...
Всички помним битката между Ред Бул и Мерцедес не само
Коментари Харесай

Хорнър разкри, как е разбрал, че е влязал под кожата на Волф през 2021 година

Всички помним борбата сред Ред Бул и Мерцедес освен на пистата, само че и отвън нея в хода на сезон 2021. Двата екипа спориха за купите до самия завършек на последното съревнование, а и след него.

През целия сезон с изключение на дуелите на пистите имаше и такива отвън тях, като може би най-значимията бе обвързван с гъвкавите крила и смяната на регулациите за тях в средата на сезона. Това навреди доста повече на Ред Бул, чиито задни крила минаваха тестванията за еластичност, само че се гънаха повече на вършиме, поради другия напън върху тях при придвижването с висока скорост.
 Хорнър нападна Мерцедес и Волф Хорнър нападна Мерцедес и Волф
След това от лагера на „ Биковете “ се оплакваха против наказнието от 10 секунди, което Люис Хамилтън получи след злополуката с Макс Верстапен на старта във Англия. Простестът на Ред Бул обаче не бе почетен и британецът резервира своята победа, само че по-късно борбата стана доста по-интезивна и в края на сезона Волф очевидно стартира да изпуска своите нерви в гаража на Мерцедес.

„ Тото си е Тото. Той свърши феноменална работа с Мерцедес. Той пристигна в този спорт от напълно друга сфера по отношение на мен, той има доста опит във финансите. Много е елементарно да му сложиш оковите, това се вижда. Понякога това го визира. Така че когато се бориш с него, както бе през предходната година, когато битката беше доста интензивна и за него това беше първо попадане в такава обстановка и беше забавно да забележим по какъв начин той ще реагира.
 Хорнър се постави до сър Алекс Хорнър се постави до сър Алекс
„ Когато го видиш да разрушава слушалки и такива неща, разбираш, че си му влязал под кожата “, сподели Хорнър пред Sky Sports F1.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР