Всички полети от и до Великобритания, както и Северна Ирландия,

...
Всички полети от и до Великобритания, както и Северна Ирландия,
Коментари Харесай

Транспортното министерство и ГВА прекратиха полетите от и до Великобритания


Всички полети от и до Англия, както и Северна Ирландия, към този момент са неразрешени с публична заповед от шефа на Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “. Предстои през днешния ден заповедта да бъде и публично оповестена, написа pik.bg.

В нея се споделя, че за понижаване риска от разпространяване на Коронавирус 19, се не разрешават, считано от 16 април, се не разрешават всички полети от и до Обединеното кралство и Северна Ирландия, с изключение на тези които са филантропични полети.

Така с новата заповед изрично се не разрешават полетите, като включително не влизат незабавните полети, по медицински аргументи, поща или филантропични такива. Заповедта е с номер 45-01-186 и ще важи до второ разпореждане.

Припомняме, че до прекъсването на полетите се стигна откакто от два дни ПИК сигнализира за скандал с идващи пасажери от Лондон във Варна. Хората там направиха подписка дружно с регионалната администрация и през днешния ден за това бе алармиран и щаба.

Ген. Мутафчийски съобщи, че незабавно би трябвало да се спрат тези полети до морската столица и назад. Веднага по-късно обаче стана ясно, че самолети има и до София и Пловдив и по тази причина в последна сметка се е стигнало до цялостна възбрана.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР