Всички погледи сега са насочени към престолонаследника принц Фредерик, 55,

...
Всички погледи сега са насочени към престолонаследника принц Фредерик, 55,
Коментари Харесай

Кой е принц Фредерик, следващият крал на Дания?

Всички погледи в този момент са ориентирани към престолонаследника принц Фредерик, 55, който в миналото е бил прочут като партийния принц при започване на 90-те години, преди да приключи магистърска степен по политически науки в 1995 година, ставайки първата датска кралска персона, приключила следдипломна степен.

Роден на 26 май 1968 година, най-големият наследник на кралица Маргрете и принц Хенрик, очевидният правоприемник получава главното си обучение в Кребс Сколе през Копенхаген и по-късно отива в École des Roches, училище-интернат в Нормандия, Франция.

Като израснал, престолонаследникът се е чувствал подценен и таял възмущение към родителите си, които били заети с кралското си семейство отговорности. Той запълни празнината на изолирано и проблематично юношество със пристрастеността си към колите и забързания метод на живот.

Но усещането скоро се промени, откакто той приключи университета в Орхус през 1995 година и имаше едногодишен престой в Харвардски университет в Съединени американски щати.

Той се записва в Харвард п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР