Всички пътища в планинската част на Община Родопи, област Пловдив,

...
Всички пътища в планинската част на Община Родопи, област Пловдив,
Коментари Харесай

Всички пътища в планинската част на Община Родопи са проходими след падналия сняг

Всички пътища в планинската част на Община " Родопи ", област Пловдив, са проходими след падналия сняг тази нощ, оповестиха от пресцентъра на общинската администрация.

Продължава да вали слаб сняг в региона на селата Скобелево, Лилково и Бойково, където към обяд снежната завивка доближи към 2 см. Фирмата, която поддържа пътищата, е опесъчила превантивно по всички направления.

Няма проблеми с проходимостта на пътя до Бойково и по улиците на селото, съобщи кметът на селото Иван Пачеджиев. Той добави, че компанията, ангажирана със зимното разчистване, е в подготвеност, само че на този стадий не се постанова. Кметът добави, че хората имат дърва, в селото е зимно, само че топло за сезона. В Бойково и близките села снегът по принцип доближава до един метър, само че задържа дълго време, разяснява Пачеджиев.

От общинската администрация оповестиха, че при потребност са подготвени да подхващат дейности за обработка на пътищата и обезпечаване на снегопочистваща техника. До момента снегът не основава проблеми, само че всички, които пътуват в тези региони, би трябвало наложително да са готови за придвижване в зимни условия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР