Всички партии в коалицията Продължаваме промяната - Демократична България са

...
Всички партии в коалицията Продължаваме промяната - Демократична България са
Коментари Харесай

Продължаваме промяната - Демократична България не подкрепя ГЕРБ. Ще говори само за политики

Всички партии в обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " са взели решение, че няма да поддържат държавно управление с мандат или присъединяване на ГЕРБ. Това съобщи Асен Василев в първото изказване на обединението след вота.

Василев посочи, че на тези избори е имало доста повече проблеми в организацията и отчитането на резултатите спрямо предходните. Според него има систематичен проблем с провеждането на избори в страната. По този мотив от обединението са писали до ЦИК.

" Тези нарушавания евентуално няма да трансформират изборния резултат. Но първата стъпка България да стане естествена европейска страна. Не да се споделя - то в България е по този начин ", съобщи Василев.

Кирил Петков призна, че обединението би трябвало прави още работа.

" Нашето решение, че няма да подкрепим ГЕРБ в първия мандат е на база на ценноснти разлики. Гражданите би трябвало да са сигурни, че ще си съблюдаваме обещанията си. Ще работим по политик с всички политически партии, ще приказваме с тях ", сподели още Петков.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР