Всички отбори в групата на Балкан от редовния сезон на

...
Всички отбори в групата на Балкан от редовния сезон на
Коментари Харесай

Станаха ясни всички съперници на Балкан във ФИБА Къп

Всички тимове в групата на Балкан от постоянния сезон на шампионата ФИБА Къп към този момент са ясни. Ботевградчани попаднаха в група „ D “ в компанията на чешкия Опава, БК Патриоти Левице (Словакия) и кипърския Керавнос. 

Патриоти Левице не съумя да се класира за груповата фаза на другия шампионат на ФИБА – Шампионската лига и ще продължи присъединяване си във ФИБА Къп. 

В първия си мач от конкуренцията българският първенец Балкан ще гостува точно в Словакия на 12 октомври. Тимът на Керавнос игра полуфинал в квалификационния шампионат за Шампионската лига на ФИБА, в който взе участие в Лисабон, само че отстъпи пред Бенфика с 65:73 и по този начин също попадна в групата на ботевградчани. 

Натурализираният американец Дейвид Кравиш и новият му испански тим Уникаха пък ще играят в групите на Шампионска лига на ФИБА през идващия сезон. Уникаха завоюва квалификационния шампионат, на който бе хазаин, надигравайки точно Патриоти Левице с 91:73 във финала. Кравиш приключи с 10 точки и 6 битки за 18 минути на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР