Всички осем внуци на покойната британска кралица Елизабет Втора се

...
Всички осем внуци на покойната британска кралица Елизабет Втора се
Коментари Харесай

Всички внуци на кралица Елизабет Втора се събраха край ковчега й на мълчаливо бдение

Всички осем внуци на починалата английска кралица Елизабет Втора се събраха през днешния ден край ковчега й на безмълвно бдение, съобщи АП.

Към синовете на новия крал Чарлз Трети - принцовете Уилям и Хари, се причислиха шестимата им братовчеди: Зара Тиндъл и Питър Филипс - деца на принцеса Ан, дъщерите на принц Андрю - принцесите Биатрис и Юджини, и децата на принц Едуард - Лейди Луиз Уиндзор и Джеймс, виконт Севърн.

Принц Уилям, който към този момент е престолонаследник, стоеше с наведена глава край ковчега откъм главата, а брат му, принц Хари - от другата страна. Синовете на крал Чарлз Трети, които са военни ветерани, бяха във военни униформи.

Докато внуците на починалата кралица стояха на бдение, хората продължаваха да минават около нейния ковчег, с цел да й отдадат последна респект, запазвайки безмълвие.

Принц Хари, който е служил в Афганистан като офицер от английските въоръжени сили, носеше цивилни облекла по време на преместването на ковчега на Елизабет Втора от Бъкингамския замък до Уестминстър Хол в сряда, защото към този момент не извършва отговорности като член на кралското семейство. Крал Чарлз Трети обаче е изискал от двамата си синове да носят на бдението своите военни униформи.

Дъщерите на принц Андрю отдадоха респект на своята " обичана баба ". " Ние, сходно на мнозина, мислехме, че ще бъдеш тук постоянно. И ни липсваш извънредно на всички нас. Ти беше нашият матриарх, справочник, нашата любяща ръка и тил, който ни водеше през този свят. Научи ни на толкоз доста и ние ще пазим тези уроци и мемоари вечно ", написаха принцесите Биатрис и Юджини.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР