Всички опити за обвинения в национално предателство няма да успеят,

...
Всички опити за обвинения в национално предателство няма да успеят,
Коментари Харесай

Илхан Кючюк отговори на ИТН: Всички опити за обвинения в национално предателство няма да успеят

Всички опити за обвинявания в национално изменничество няма да съумеят, съобщи пред Българска телеграфна агенция евродепутатът от Движение за права и свободи и „ Обнови Европа “ Илхан Кючюк.

 

Той беше упрекнат от Има Такъв Народ поради информация, че от идния отчет за Северна Македония в Европейския парламент по негово предложение са отстранени текстове, които подсигуряват правата на българите в прилежащата страна.

 

Илхан Кючюк беше безапелационен, че е предложил текстове, с които да се подсигурява вписването на българи, черногорци и хървати в конституцията на Северна Македония. Той добави, че отчетът за напредъка на Скопие ще се гласоподава на 27 юни и до тогава не може да се разяснява какви текстове ще участват в формалния документ.

 

Евродепутатът акцентира, че работи от четири години по този отчет и постоянно е заявявал, че правата на всеки един жител би трябвало да бъдат предпазени. Произхождам от политическа партия, за която правата и свободите са най-висока полезност и това е част от моето схващане, сподели още Кючюк.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР