Всички очаквания към реферите и системата за видео повторения VAR

...
Всички очаквания към реферите и системата за видео повторения VAR
Коментари Харесай

ВИДЕО: Най-скандаланта съдийска грешка на Световното първенство по футбол

Всички упования към реферите и системата за видео повторения " VAR " бяха за едно мощно Световно състезание по футбол, в което съдийските " аванти " да бъдат сведени до абсолютния най-малко. Първоначално това работеше безотказно, до момента в който не пристигнаха и скандалните моменти с неотсъдената дузпа против Хари Кейн, както и решението на съдията от мача Сърбия - Швейцария да не огледа видео повтаряне, макар че получи сигнал, че то е належащо.

И двата момента, изключително този против Александър Митрович, имаха въздействие върху резултата от срещата, само че най-скандалният миг досега, в който рефери и VAR тотално сбъркаха и си навлякоха гнева на милиони, се случи по време на трагичната победа на Германия над Швеция с 2:1 късно в съботния ден.
Като по знамение действщият международен първенец Германия остана в отлична позиция за излизане от групите на Световното първентво по футбол 2018, откакто Тони Кроос вкара магически гол в продължението на срещата. Но всичко можеше да е по-различно, в случай че Швеция беше получила правото да извърши дузпа и състезател на Германия беше изпъден изцяло справедливо от игра. Подробности от обстановката и ВИДЕО вижте в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР