Всички обичат Реймънд бе любим сериал на мнозина през 90-те

...
Всички обичат Реймънд бе любим сериал на мнозина през 90-те
Коментари Харесай

18 години след края на Всички обичат Реймънд - какво се случва с актьорите днес

" Всички обичат Реймънд " бе обичан сериал на мнозина през 90-те години на предишния век. Ситкомът започва през 1996 година се излъчва в продължение на девет сезона. А актьорите, участващи в него, печелят голям брой награди Еми за умелите си превъплъщения.
 Актьорите от
Какво се случва с актьорите от " Спешно поделение " 14 години след края на сериала

29 години след излъчването на първия епизод

Но какво се случва с актьорският състав след края на  през 2005 година Ето какво споделят от People.

Рей Романо (Реймънд Бароун)

Като основен воин в шоуто, Романо поддържаше занимателните обстановки, резултат от взаимоотношението му с властните му родители и постоянно опониращата брачна половинка Дебра. Ролята му носи премия Еми, както и няколко номинации.

След присъединяване си в хитовото шоу, роденият в Куинс артист остана непрекъснато в малкия екран, появявайки се в сериали като Men of a Certain Age (2009-2011), Parenthood (2012-2015) и Get Shorty (2017-2019).

Романо също по този начин озвучава Мани във филмовата поредност " Ледена ера ".

Със брачната половинка си Анна Скарпула имат четири деца.

Патриша Хийтън (Дебра Бароун)

Дебра е работлива и отдадена брачна половинка и майка, само че която мъчно съумява да се оправи със свекър и свекърва си и тяхното непрекъснато вмешателство в фамилния ѝ живот.

Хийтън печели две награди Еми за присъединяване си в сериала, надлежно през 2000 и 2001 година

След края на " Всички обичат Реймънд " актрисата продължава сполучливата си кариера, изключително със комедийния сериал " По средата " (2009-2018), в който още веднъж влиза в ролята на грижовна майка.

През 2020 година Патриша Хийтън издава книгата Your Second Act: Inspiring Stories of Reinvention. Омъжена е за английския артист Дейвид Хънт от който има четирима сина.

Брад Гарет (Робърт Бароун)

Като постоянно подценявания по-голям брат на Реймънд, Роби, служител на реда от Ню Йорк, печели благосклонността на публиката с комичните ситуации, в които непрекъснато попада, както и с непрекъснатите си завръщания при майка си и татко си, с които живее през огромна част от сериала.

Подобно на сътрудниците си, Гарет печели няколко номинации за Еми и в последна сметка се снабдява с трофея.

След донеслия му популярност ситком, той взе участие в редица други сериали, както и озвучава филми за Disney.

Разведен е с първата си брачна половинка, с която имат две деца, а през 2021 година се.

Моника Хоран (Ейми МакДугъл)

Присъединявайки се към актьорския състав по-късно - като другарка, а по-късно и брачна половинка на Роби, Ейми по този начин и не съумява да завоюва на своя страна неговите родители.

След края на ситкома Хоран прави няколко телевизионни изяви, в това число в " Дързост и хубост ".

Актрисата е омъжена за един от основателите на " Всички обичат Реймънд ", с който имат имат двама сина.

Питър Бойл (Франк Бароун)

Актьорът има забележителна кариера още преди присъединяване си в сериала - в това число в паметния филм " Шофьор на такси " от 1976, както и на Бродуей.
 Снимка 644315

И въпреки и в никакъв случай да не е печели премия Еми за ролята си във " Всички обичат Реймънд ", той е същински харесван в облика на индиферентния и придирчив татко на Рей и Роби.

Малко след края на сериала Бойл почива в резултат на сърдечно заболяване на 71-годишна възраст, през 2006 година Има две дъщери със брачната половинка си Лорейн Алтерман.

Дорис Робъртс (Мари Бароун)

Като могъщ матриарх на семейство Бароун, Робъртс е кралицата на сериала - която обожава синовете си, ругае снахите си и се кара със брачна половинка си. Робъртс печели цели четири награди Еми за работата си.
 Снимка 644317

До гибелта си през 2016 година на 90-годишна възраст, Робъртс не стопира да работи, събирайки се още веднъж с Патриша Хийтън за няколко епизода в " По средата ".

Има два брака и един наследник.

Соен и Съливан Суитън (Джефри и Майкъл Бароун)

Братята близнаци влизат в функциите на децата на Бароун - Джефри и Майкъл. Момчетата са включени в сериала, когато са единствено на 16 месеца и появяването им е в 142 епизода (сериалът е от общо 210).
 Снимка 644318

Когато шоуто завършва, братята избират да останат надалеч от светлината на прожекторите. През 2015 година Сойер се самоубива на 19-годишна възраст.

Маделин Суитън (Али Бароун)

Подобно на братята си, Маделин играе едно от децата на семейство Бароун, появявайки се в 206 епизода. Днес тя има сполучлива актьорска кариера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР