Всички обичаме нещата да се случват по определен начин, сляпо

...
Всички обичаме нещата да се случват по определен начин, сляпо
Коментари Харесай

Урокът, който всяка зодия ще научи през МАЙ

Всички обичаме нещата да се случват по избран метод, сляпо преследваме хрумвания и фантазии, от време на време се борим с „ вятърни мелници ”, вярвайки, че това е правилният път. Ето кои са отрезвителните уроци, които всяка зодия ще научи през май.
Овен
Ще би трябвало да се научите да живеете в сегашното, без да вършиме проекти за месеци наред. Няма нищо неприятно в проведеното всекидневие, само че не и в случай че несбъдването му ви кара да се усещат разочаровани.
Телец
Разберете, че хората от време на време имат потребност просто от слушател, някой на чието рамо да поплачат и не постоянно се нуждаят от съвет или рицар в блестящи доспехи.
Близнаци
Май ще ви научи, че е добре от време на време да задържате мислите за себе си. Не всяко нещо, което мине през главата ви, би трябвало да излиза през устата.
Рак
Успешната връзка или хармонията в семейство не би трябвало да са непременно. Склонни сте да строите връзки вид „ кула от карти ” и да се преструвате, че всичко е наред, вместо да отделите време да построите устойчива връзка с тухли.
Лъв
Спрете да подкрепяте всички останали, с изключение на себе си. За да бъдете пълноценни за околните си, би трябвало да намерите салдото и хармонията в душата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР