Всички обичаме да дишаме чист въздух навън и да получаваме

...
Всички обичаме да дишаме чист въздух навън и да получаваме
Коментари Харесай

Забавни занимания за децата вкъщи

Всички обичаме да дишаме чист въздух на открито и да получаваме слънчеви лъчи, само че от време на време сме принудени да останем вътре. Независимо дали повода е неприятно време, ненадейно затваряне на учебно заведение или нещо друго, откакто сте на закрито, децата ви могат бързо да получат се отегчат, в случай че не сте готови. Ето за какво постоянно е добре да имате подготвеност за занимания на закрито за деца. Предлагаме ви и няколко хрумвания.

Играйте настолни игри

Това е най-традиционната концепция, само че в случай че в действителност желаете фамилно време без екрани, старомодните настолни игри към момента правят работа. Вдигнете своя спортен дух и се пригответе да играете.

Изпечете и декорирайте сладкиши

Дните вътре са идеалното време да опитате да деянията креативност в кухнята. Пригответе някакъв десерт, като го украсите с топинг, глазура, пръчици и каквото още решите. Хем ще имате нещо вкусно за ядене, хем ще ангажирате и децата си, защото сигурно ще им бъде занимателно да се включат в декорацията.

Направете си танцувално празненство

Дори и на открито да е дъждовен ден и да не може да отидете до детската площадка, децата би трябвало да се движат и да изразходват сила. Изберете дружно плейлист, пуснете музиката и ги оставете да се развихрят.

Преместете външната среда вътре

Независимо дали става дума за замъци, направени от одеяла и възглавници или палатки, можете да се доближите до преживяването на къмпинга, без да се постанова да се занимавате с комари или тиня. Преживяването ще си коства, даже и да бъде в хола ви.

Наредете пъзел

Пъзелите са страхотни, тъй като всеки може да ги реди по собствен график – просто оставете един с доста елементи на масата, а всеки от фамилията ви може да се отбива и да поставя по четири-пет нови части, когато има няколко минути, които да отдели. Освен това изследванията демонстрират, че пъзелите усъвършенстват уменията за съдействие.

Правете научни опити

Можете да извършите доста научни опити вкъщи със доста малко подготовка и конфигурация. Често трябват единствено предмети, които можете просто да вземете от къщата.

Четете на глас

Често мислим четенето като за самотно занятие, само че истината е, че някои деца в никакъв случай не остаряват, с цел да намерят наслаждение от него. Независимо дали става въпрос детска приказка или разказ, седнете дружно на дивана и четете на глас.

Гледайте филми и телевизионни излъчвания

Разбира се, в случай че се притеснявате за времето, прекарано пред другите екрани, филмите и телевизионните излъчвания постоянно са финален избор. Но в случай че сте затворени на закрито за нескончаем интервал от време, в даден миг ще стигнете и до тях. Все отново уверете се, че избирате най-хубавите телевизионни излъчвания и филми за деца, като гледате малчуганите да не остават прекомерно дълго пред екрана.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР