Всички ние имаме мнение за дизайна на BMW и, разбира

...
Всички ние имаме мнение за дизайна на BMW и, разбира
Коментари Харесай

Кое е най-уродливото BMW, произвеждано някога?

Всички ние имаме мнение за дизайна на BMW и, несъмнено, BMW има мнение за нашето мнение. От уеб страницата, който ви попита кое е най-грозното Ferrari и кое е най-грозното Porsche, идва това, което имам вяра, че ще бъде последното деяние в тази трилогия. Време е да решим кое е най-грозното BMW, създавано в миналото.

Може да се каже, че сме капризни откъм избор. Има повече от няколко сегашни BMW-та, които евентуално заслужават тази купа, само че не желая да се отправям към ниско висящите плодове. След като се замислих над въпроса повече от 30 секунди, предлагам първото потомство X4 - автомобил, който не съм сигурен, че в миналото съм виждал онлайн.

Х4 е всяка неприятна дизайнерска наклонност на BMW през последните над 10 години, събрана в едно. Той беше висок, стеснен и пай с глупава, непрактична линия на покрива. Имаше прекалено много усти. Беше прекомерно натоварен с изпъкналото лице и големите очи. Само като го виждам в този момент, имам възприятието, че не желае да млъкне, макар че не може да приказва. Не съм сигурен по какъв начин да го кажа по-ясно.

Сегашният също не е за гледане, само че образно е малко по-изчистен и по-широк, а не просто яйце с отвори, което правя оценка. В последна сметка това приказва доста, тъй като сходно на друго презряно BMW от близкото минало - Серия 5 GT, дизайнерският екип на Х4 е бил изправен пред невъзможна задача.

Знам, че не е лесна задача да оформиш неелегантна каша от всички стилове каросерии в едно, тъй че виновността е на хората в BMW, които имат властта да кажат " не " и неведнъж отхвърлят да го създадат. В момента в северноамериканската гама на BMW има 15 автомобила, в случай че сложите електрическите автомобили в техните моделни фамилии и разделите Серия 2 на две изцяло разнообразни единици, тъй като те са такива. Това е прекалено много. Налага се да се чудите какви чудовища е отхвърлило BMW.

 Източник: jalopnik.com,By Adam Ismail
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР