Всички модни списания следят зорко всяка поява на бъдещата булка

...
Всички модни списания следят зорко всяка поява на бъдещата булка
Коментари Харесай

Модните гафове на бъдещата съпруга на принц Хари

Всички фешън списания наблюдават зорко всяка поява на бъдещата младоженка и я подлагат на безпощадна рецензия, когато допусне неточност.

Въпреки че Меган е същинска фешън икона и доста деликатно сортира дрешника си, от време на време се случва да допусне и някой гаф. Обикновените неточности не са толкоз страшни, само че когато става въпрос за нарушение на кралския дрескод...

Обувките

Първия си фешън гаф девойка Маркъл позволи още при оповестяването на годежа си. Актрисата застана пред фотографите с бяло палто на The Line и остарели бежови обувки на ток на Aquazzura.





Папараците запечатаха обувките й от близко и те се оказаха мръсни, а подметката - изтрита. Хейтърите не пропуснаха да припомнят на бъдещата младоженка, че членовете на кралското семейство не би трябвало да си разрешават сходна немарливост.



Полата

Втория си гаф американската актриса позволи в Нотингам. На публично събитие бъдещата половинка на принц Хари се появи с пола със междинна дължина на британската марка Joseph.



Тя обаче й изигра неприятна смешка, тъй като се оказа малко поизмачкана и добре обрисуваше долното й долни дрехи. Меган разполагаше и с палто, само че и то не съумя да я избави от конфузната обстановка.



Палтото

Забавната преживелица се разигра в Единбург, където Меган Маркъл се появи в карирано палто на Burberry. Работата е там, че цветът му се сля с наметката на понито, до което застана. Този факт обаче единствено развесели актрисата.



Проблем имаше и със " неразрешените " от кралския протокол панталони. Те се оказаха прекомерно дълги и съумяха добре да се изцапат в неприятното време. Ех, Меган, споделяха ти да не обуваш панталони...

И още веднъж обувките

По време на визитата си в Северна Ирландия Меган обу обувки, в които краката й като че ли плуваха. Известно е, че актрисата има подутини в региона на палците и по тази причина си купува по-свободни обувки.





Веждите

Почитателите на бъдещата младоженка наблюдават всеки един подробност от облика й. И веждите не са изключение. На церемонията Endeavour Fund Awards тя се издокара с грациозен костюм на Alexander McQueen, само че всички погледи бяха привлечени към веждите й, които тук-там се оказа, че липсват.





Някой може да каже, че всички тези нелепости са дреболии. Но всички сме наясно какво огромно внимание се обръща на обичаната на кралския внук. До сватбата остават броени дни и целият свят е в очакване по какъв начин ще наподобява американската актриса в най-важния ден от живота си. Източник jenata.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР