Всички министри и началници на агенции да проверят какви глоби

...
Всички министри и началници на агенции да проверят какви глоби
Коментари Харесай

Плащат ли държавните чиновници глобите си към КАТ? Премиерът нареди проверки

Всички министри и началници на организации да ревизират какви санкции към КАТ дължат техните чиновници, и то освен водачите, подреди по време на държавното съвещание през днешния ден министър-председателят Борисов

„ Оказа се, че има доста хора по дирекциите, които не са платили актовете.  Направихме една инспекция с Радев (бел. ред. Валентин Радев) в Дирекция на Полицията – Национална полиция и се оказа, че има по трима, четирима души с актове, които не са си ги платили. Направете нужното. Човек, който нарушава Закона за придвижване по пътищата, има по няколко акта – не знам по този начин дали е и доста добър чиновник. Румяна (бел. ред. Румяна Бъчварова, шеф на кабинета на премиера) да види и регионалните шефове.Областните шефове същото да видят и в регионалните дирекции “, разпореди още Борисов.

Срокът, който той сложи за осъществяване на инспекциите и обобщаване на разултатите е една седмица. " Следващата сряда желая да знам по какъв брой акта имат чиновниците в министерствата, организациите и при регионалните шефове ”, отсече той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР