Всички компании имат сервизни акции, но тази е по-специална, защото

...
Всички компании имат сервизни акции, но тази е по-специална, защото
Коментари Харесай

Autopilot не е безопасен, Tesla трябва да изтегли в сервизите над 2 млн. автомобила

Всички компании имат сервизни акции, само че тази е по-специална, тъй като се случва за пръв път и обгръща голям брой коли. Става въпрос за над 2 млн. електрическия автомобил Tesla, които би трябвало да посетят сервизите на марката, защото NHTSA реши, че Autopilot не прави задоволително, с цел да предотврати неправилна приложимост.

Това ще изисква съществени ограничения, по тази причина и NHTSA ще държи делото отворено и ще следи какви ограничения подхваща Tesla, с цел да реши казуса. А той може и да не е по никакъв начин елементарен за решение, даже тъкмо подобен евентуално ще се и окаже. Да не приказваме, че компанията просто няма готовността за сходно нещо, тя страда хронично със сервизното обслужване на своите модели.

Иначе изследването на недостатъци и проблеми, свързани с Autopilot е траяло години, като National Highway Traffic Safety Administration ще държи изкъсо Tesla за решенията. Нещо сходно се случи преди години, когато в Щатите избухна „ Дизелгейт ”, а Volkswagen бе държан под лупа от немските управляващи за решеният.

В заключението на NHTSA се споделя, че Tesla не е направила задоволително, с цел да задържи вниманието на водачите, което води до „ предвидима неправилна приложимост ”.

„ Разследването откри, че неповторимият дизайн на Tesla на нейната система „ Автопилот ” не може да обезпечи съответно ангажиране на лидера и надзор при потреблението “, споделя представителят на организацията.

Още по тематиката четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР