Всички, които са замесени в репресиите срещу нас, ги чакат

...
Всички, които са замесени в репресиите срещу нас, ги чакат
Коментари Харесай

Митко Каратиста пред ГД БОП: Всички, които ни репресират, ги чакат много тежки дни

" Всички, които са забъркани в репресиите против нас, ги чакат доста тежки дни в правосъдната зала. Ние сме се утвърдили на пазара от 17 години, основали сме име “, съобщи той и добави, че охранителната компания се унищожава по поръчка.

" Няма по какъв начин да помня през 2005 година кого съм качвал в колата си. Младен Маринов не го познавам. Призовавам на следващия ден правосъдния министър да се подложим на полиграф и да се разбере дали споделя истината или не ", съобщи той.

" Правосъдния министър го познавам като юрист на рейдъри, които се пробваха да обсебят фотоволтаичен парк, благосъстоятелност на китайски вложител. Разговарял съм с него в наличието на доста хора. " Делта Гард " в никакъв случай не предава своите клиенти. Затова си мисля, че той е действително индивидът, който заблуждава Бойко Рашков, а той надлежно – Румен Радев в изказванията си против нас. Бойко Рашков работи по поръчка ", означи Димитър Спасов.

" Да се употребява страната за реализиране на някакви персонални цели, е брутално. Нито сме се обличали като служители на реда, нито сме били протестиращи. Трябва да си доста елементарен и стеснен, с цел да повярваш на едно такова изказване ", съобщи още охранителният началник. Димитър Спасов бе безапелационен, че е подложен месеци наред на институционален напън и е тръгнала процедура по лишаване на лиценза на компанията по едно скалъпено обвиняване за безчинство.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР