Всички, които желаят да дарят подарък за Коледа на дете

...
Всички, които желаят да дарят подарък за Коледа на дете
Коментари Харесай

Удължава се срокът на кампанията „Подари от сърце“ до 14 декември

Всички, които желаят да дарят подарък за Коледа на дете или възрастен в неравностойно състояние, могат да го създадат до 17.00 часа на 14 декември /сряда/.

Поради засиления интерес към акцията „ Подари от сърце “ на Община Бургас, ще бъде продължен срокът, с цел да може всяко дете да получи своя желан подарък.

Има задоволително време всеки от вас да зарадва за Коледа дете или възрастен човек от Бургас в неравностойно състояние, като самичък избере на кого да купи най-желания от него подарък и да му напише малко обръщение или благопожелание.

Пълният лист с мечтаните дарове към този момент е наличен на формалната страница на Община Бургас и можете да намерите на: 

За тези от тях, на които към този момент са обезпечени дарове от благодетели, против името им има маркирано сърчице, като описът се актуализира в действително време.

За да се избегне повтаряне на дарове, искащите да се включат могат авансово да отбележат на кого желаят да купят подарък, като се свържат с шефовете на обществените и дневни центрове на посочените в листата контакти.

Опакованите и поименно надписани дарове могат да се оставят в съответния обществен център или в Социалната приемна, която се намира в подлеза на Операта /срещу арката на св. Николай Чудотворец/.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР