Всички жени са красиви по свой собствен начин. Но според

...
Всички жени са красиви по свой собствен начин. Но според
Коментари Харесай

Жените, родени под този знак на Зодиака, са най-необикновените!

 Untitled-7

Всички дами са красиви по собствен личен метод. Но съгласно астролозите, тъкмо този знак на Зодиака, доста по-често притегля мъжете с магнетизма си. Те предизвикват  взаимозависимост. Очарованието и  кара мъжете да се побъркват. Тези дами се съпоставят с богини и ангели. Разберете дали вие сте този мистериозен знак?

Невъзможно е да не бъде обичана

Любовта й е доста тайнствена. Тя може да примами всеки и да го очарова с хубостта си. Този мощен знак е дванадесетият в зодиака.

Дори и да се разделите с нея, тя постоянно ще бъде в мислите ви. Когато ви гледа в очите, вие замръзвате и забравяте какво се случва към вас.

Тя е остаряла душа

Тя притежава  дълбока мъдрост, която я отличава от всички други знаци на зодиака. Ако сте от този знак, сигурно разбирате това по-добре от всеки различен.

Тя знае по какъв начин да съблазнява

Тя, както е известно, повече работи, в сравнение с приказва. Жените – Риби  притеглят мъже, които са по-силни. Тя  харесва дълготрайни връзки, само че понякога няма да се откаже от курортни романи. Романтиката живее в душата и.

Материалните неща не значат нищо за нея

Нейният свободен дух не живее поради пари и ни учи да сплотяваме значими неща в живота. Рибите съчетават всички характерности на 11-те знака на зодиака. Една специфичност, която отличава дамата – Риби, е нейното високо равнище на сензитивност.

Още по тематиката:

Най-непристъпната жена съгласно нейния зодиакален знак – Топ-3

 

3 място – Водолей Третото място, бронзов  орден и почетна грамота се дават на Водолей. На дамата Водолей откровено и се  харесвате и вие и вашите нелепи и  срамежливи нелепости,…

Цялата публикация

Коя е най-хубавата жена съгласно нейния зодиакален знак

 

Каква жена би била най-верният другар в благосъстояние и беднотия, в положително и неприятно, в болест и в здраве, и с каква да не се свързвате въoбще – това ще…

Цялата публикация

10 секрети на проститутката, домакинята и кралицата, от която никой мъж не си потегля!

 

Тайните на мъдрата жена, от която мъжете в никакъв случай не си потеглят и построяват постоянни фамилни връзки От какви дами си потеглят мъжете? Няма категоричен отговор и постоянно той звучи прозаично…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР