Всички жени искат да отслабнат лесно, ефективно и без сложни

...
Всички жени искат да отслабнат лесно, ефективно и без сложни
Коментари Харесай

Това е най-простата и ефективна диета за 2019-а

Всички дами желаят да отслабнат елементарно, дейно и без комплицирани правила и ограничавания. Подлагайки се на един или различен хранителен режим обаче, не стопираме да си задаваме въпроса - в действителност ли той ще успее да ни отърве от непотребните килограми бързо и дейно.

Стройната фигура е фантазия на всяка жена, само че в актуалния свят съществуват доста изкушения, които се отразяват отрицателно на съвършения ни външен тип. Именно поради тях много постоянно ни се постанова да търсим метод, с който бързо да влезем в обичаната си рокля или мигновено да се преобразим преди най-важното празненство в живота ни. Има ли диета, която да ни помогне да го създадем?

Разбира се, че да.

Наскоро диетолозите оцениха над 40 известни режима за хранене и съвсем единомислещо показаха най-простата и потребна диета - средиземноморската. Специалистите по хранене са безапелационни: да следваш този режим е извънредно просто.Той е доста ефикасен и подсигурява загубата на непотребните килограми, също така е съвършен за профилактика и лекуване на диабет и сърдечни болести.

При средиземноморската диета се употребяват зеленчуци, млечни артикули, малко количество риба, месо, което не е тлъсто, зехтин и плодове за десерт.

По думите на Анджела Хаупт от отдела по здравословно хранене на US News and World Report, експертите са определили най-хубавия режим на хранене, изхождайки от няколко критерия, написа jenata.blitz.bg. " Ставаше въпрос за това до каква степен е елементарно да следваш диетата, дали хранителният режим е пълностоен, какви са краткосрочните и дълготрайни резултати при спазването й, както и ефикасна ли е при профилактика и лекуване на диабет и сърдечно-съдови болести ", разяснява тя.

По-рано експерти от Харвард доближиха до извода, че средиземноморската диета е доста потребна за дамите, защото снижава с 25% риска от развиване на сърдечно-съдови болести. В проучването им са взели участие 23 хиляди души на възраст сред 40 и 77 години. В продължение на 17 години учените са следили хранителния им режим и са пресметнали риска от инсулт. Оказало се, че при тези, които са се придържали към средиземноморската диета, рискът от инсулт е понижен приблизително със 17%.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР