Всички желаещи могат да кандидатстват за работа в морските магазини

...
Всички желаещи могат да кандидатстват за работа в морските магазини
Коментари Харесай

Нови възможности за работа на морето от Lidl

Всички искащи могат да аплайват за работа в морските магазини на веригата
Lidl има особено лятно предложение за хората, които търсят нови работни провокации. Сега всички, които желаят да прекарат летните месеци покрай плажа, само че и да имат сигурна и добре платена работа, могат да аплайват за сезонна работа в магазините на веригата по морето.

Варна, Балчик, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие и Царево са морските дестинации, където компанията предлага опция за сезонна претовареност. Предложението включва атрактивно възнаграждение, бонус за отработен ден, а при нужда и обезпечаване на квартира/хотелско настаняване за градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Като част от сезонното предложение, Lidl предлага и редица придобивки като в допълнение здравно обезпечаване, карта Multisport, както и спомагателен ден отпуск за рожден ден. Друго преимущество е, че се работи на смени, което прави комбинацията работа – морски преживявания още по-лесна.

В допълнение към всичко това е и фактът, че към този момент 12 години компанията се потвърждава като правилен и благонадежден шеф, който се грижи за своите чиновници. Най-скорошното доказателство е влиятелният интернационален документ TOP Employer, който компанията получи за трета поредна година през януари поради потвърдените си и международно одобрени работодателски практики.

Желаещите да работят в морските магазини на Lidl могат да аплайват на на компанията. Ако бъдат утвърдени, ще могат да съчетаят работата с почивката до 30 септември. А в случай че се оправят сполучливо, имат и действителния късмет да станат непрекъсната част от екипа на Lidl.

Пълна информация за сезонните благоприятни условия и изискванията за кандидатстване може да намерите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР