Всички имаме куп съмнения, свързани със секса и отношенията с

...
Всички имаме куп съмнения, свързани със секса и отношенията с
Коментари Харесай

Безценни съвети за по-хубав секс

Всички имаме куп подозрения, свързани със секса и връзките с колегата. Непрекъснато си задаваме въпроси, на които не знаем верния отговор. Сексолозите обаче идват на помощ и дават отговор на всичко, което ни тревожи.

Д-р Лоугън Левкофф, създател на Married at First Sight , доктор Кейт Килоран, Лейни Кантарион и Лани Сейнт Джон са светилата, които дават отговор на всички провокативни запитвания.

Доколко би трябвало да споделите с колегата вашата полова история и по кое време?
„ Не би трябвало да се чувствате неловко от своя полов опит; той ни прави хората, които сме през днешния ден. Не е належащо да се разкриете незабавно. Все отново, в случай че смятате, че вашият сътрудник ще ви съди за вашия опит, тогава той несъмнено не е най-подходящия сътрудник за вас “, изяснява доктор Лоугън Левкофф.

 sex 1

Смятате ли, че можете да имате огромна обич с някого, само че не и страховит секс?
„ Да, допустимо е да обичате някого, без да имате прекрасен секс. Валиден и другия случай – да имате страховит секс без разтърсваща обич. И двата образеца обаче, могат да трансформират посоката си с течение на времето. Хората стартират разнообразни типове връзки съгласно своите потребности: сантиментална, полова, просто другарство и така нататък Партньорите би трябвало непрестанно да споделят какви са техните потребности са в тяхната връзка “, безапелационна е Лейни Кантарион.

Как да се усещам удобно пред колегата ми в спалнята, когато не одобрявам тялото си?
Не сте единствените. И мъжете, и дамите изпитват неустановеност по отношение на телата си. Ако се притеснявате, че той ще съди тялото ви, пробвайте игра с превръзка на очите му (с негово единодушие!). Така ще можете да контролирате това, което вижда или не вижда, и по кое време. Ако сте загрижени за личното си отрицателно връзки по отношение на тялото, имайте поради, че всички мъже са разчувствани да бъдат с голите си сътрудници.

Какво ще посъветвате хората, които нямат предпочитание за секс? Как да съобщат на сътрудниците си?
„ Здравословните проблеми въздействат доста на либидото. Разберете дали нямате някакви медицински проблеми. Ако имате вагинална сухота и ви боли, лубрикантите могат доста да оказват помощ. Помислете дали няма някакъв прочувствен проблем, който да ви тревожи. Опитайте да разтърсите малко нещата в спалнята като включите секс играчки, като употребявате въображението си за разнообразни игри, инвестирайте в секси долни дрехи. Споделете своите потребности на колегата си. Това несъмнено ще усъвършенства вашите прекарвания в леглото. Повечето мъже биха желали да знаят какво ви възбужда. Но те се опасяват да питат, тъй че им кажете “, изяснява доктор Кейт Килоран.

 sex 2

Как да синхронизирате графиците си с колегата за секс, без да го чувствате планувано?
„ Ние сме реалисти. Когато всекидневието ви включва работа, деца, семейство, спонтанността в действителност е мъчно постижима. Това не е нещо неприятно. Вместо да се чувствате зле от това, че е интимността ви е “планирана ”, радвайте се, че може да се отдадете един на различен. Бъдете нетрадиционни в планирането. Палавите занимания за закуска или обяд също могат да бъдат също толкоз горещи, колкото тези през нощта “, споделя Лоугън Левкофф.

Как може една жена да изрази своята половост без да бъде призната за уличница?
„ Двойният стандарт е годен за всичко, което вършиме и където и да отидете. Предизвикателство са хората в живота ви, когато ви назовават “уличница ”. Те нямат място в нашия живот, откакто съдят нашите решения. Сериозно, махнете тези хора от живота си. Вие не се нуждаете от тях “, сопълва още Лоугън Левкофф.

Кой е най-хубавият метод сътрудниците да се накарат да се почувстват секси?
„ Започнете, като приберете телефона. Обърнете внимание на индивида до вас. Направете му комплимент. Докоснете го. Планирайте нещо хубаво. Погледнете го в очите – някои мъже могат да получат ерекция единствено от гледане в очите “, декларира Лейни Кантарион.

Какво би трябвало да направи всяка жена, с цел да поеме отговорността за половото си здраве?
„ Образовайте се. Мастурбирайте. Научете повече за тялото си, като това включва и да разберете по какъв начин да достигнете до оргазъм. Не се опасявайте да го поискате от колегата. Той може да се изненада от обстоятелството, че някои неща, които прави, не ви харесват Той би трябвало да бъде теоретичен по какъв начин да ви доставя наслаждение “, безапелационна е доктор Кейт Килоран.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР