Всички имаме добри приятели, които са готови да ни изненадват

...
Всички имаме добри приятели, които са готови да ни изненадват
Коментари Харесай

Пазаруване по време на карантина? Мисията е възможна!

Всички имаме положителни другари, които са подготвени да ни изненадват с обичана храна, като ни я оставят пред вратата, а постоянно самите ние се постанова да ги помолим да ни купят нещо неотложно. Самата аз неотдавна се озовах затворена за 19 дни у дома и когато помолих една от най-близките ми приятелки да ми донесе изписаните от персоналната ми лекарка медикаменти, тя беше поставила в торбичката и дребен подарък – радостни цветни чорапи. Да, съумя да ме накара да се усмихна.

Напоследък обаче от ден на ден хора към нас се оказват под карантина и тогава започваме да преоткриваме всички преимущества на онлайн извършването на покупки и приложенията за доставки. И в случай че преди си мислех, че надали ще се постанова да си поръчвам хранителни артикули, лакомства за кучета, козметика или препарати за дома онлайн, просто тъй като обичам извършването на покупки офлайн, то в този момент осъзнах какъв брой елементарно и комфортно може да се случва това, даже и да не съм затворена. А постоянно нещата идват за не повече от час в границите на деня, безконтактно и доставени до вратата на дома ми.



Точно такива са доставките на, приложението, посредством което към този момент можем да пазарим онлайн близо 1300 продукта от дрогерии. Съвсем скоро те ще стигнат 2000, тъй като до края на месеца ще бъдат добавени и оферти и хрумвания за дарове с взор към идните светли празници. Те могат да бъдат открити в секция „ Идеи за дарове “, която ще се обогатява с още забавни предложения в следващите дни. Така можем да си поръчаме обичаните неща за разкрасяване (защото и по време на карантина би трябвало да бъдем красиви, нали) като бои за коса, гримове, както и цялостна грижа за лицето и тялото, тъй като тъкмо когато не би трябвало, душ-гелът или лосионът за тяло са на приключване.

През платформата foodpanda са налични и артикули за грижа за бебето като био бебешки храни, пелени, гащички и мокри кърпички, биберони, бебешки шампоани и доста други аксесоари.

Препарати за дома, био храни, разнообразни типове паста, мюсли, солети, сокове, био млека, вафли и още десетки артикули, както и храни за домашни любимци, витамини и хранителни добавки също са налични в приложението. А най-хубавото е, че доставката е безопасна и бърза (в рамките на един час), като минималната стойност на покупката би трябвало да е 20 лева

Услугата е достъпна в София , само че и в още в 16 града в страната като В арна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Видин, Добрич, Хасково, Велико Търново, Кърджали, Сливен, Плевен, Ловеч, Благоевград и Монтана. Достатъчно е да се регистрирате през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda, да въведете адреса си и системата автоматизирано ще открие най-близкия магазин на. При клик върху логото в секция „ Магазини “ се зарежда асортиментът и извършването на покупки може да стартира още в този момент!

С поддръжката на dm

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР