Всички имаме добри и нови навици, това е нормално. Но

...
Всички имаме добри и нови навици, това е нормално. Но
Коментари Харесай

Пет навика, от които трябва да се откажем за да бъдем успешни

Всички имаме положителни и нови привички, това е обикновено. Но някои от тях може да са повода, заради която кариерата или персоналния ни живот не постоянно вървят по този начин, както желаете, написа Bright Side. 
 Ето някои от навиците, които стоят на пътя на триумфа. 

1. Не се изказвате
Обществото непрестанно ни учи да не се обаждаме, да се подчиняваме и да не нарушаваме разпоредбите. Но в случай че не поемате опасности и не казвате на хората какво мислите, нищо огромно в никакъв случай няма да ви се случи. Постарайте се да ви чуят, даже и да не се съгласят с вас. Всеки има право на триумф. 

2. Винаги закъснявате 
Може да наподобява незадълбочено, само че сполучлив човек е този, на който може да се има доверие и да се разчита, по тази причина, ако постоянно закъснявате, никой няма да ви вземе насериозно. Ето един любопитен факт: съгласно учени от държавния университет на Сан Франциско, Съединени американски щати, непрестанното забавяне е обвързвано с по-висока тревога, ниско самочувствие и податливост да се търсят проблеми. 

3. Обиждате се и не простите
Не че би трябвало всеки да ви харесва или да минавате през живота като щастливо като на сцената на мюзикъл. Но в случай че се сърдите и не простите, това единствено ви дърпа обратно и ви оставя в плен на неприятните страсти.

4. Конформисти сте
Ако мислите, че да сте като всички останали е пътят към известността и триумфа, няма по какъв начин да грешите повече. Всеки път, когато оставите другите да ги водят и ги следвате без значение защо, пропускате превъзходни благоприятни условия. Не бъдете конформисти!

5. Харчите доста
Не си позволявайте да изпадате в задължения за неща, които не са от първа нужда и не ви дават опция за развиване. Спестяванията са извънредно значими. Да се спестят пари, когато човек е заседнал в заеми или мъчно свързва двата края, наподобява невероятно, само че е първата стъпка, която ще ви помогне да се изправите на крайници.

Дори в случай че се борите да посрещнете най-насъщните разноски, позволете си немислимия на пръв поглед лукс да отделяте по някаква минимална сума „ за черни дни ”. С времето ще видите какво успокоение ще ви донесе това. А в случай че не сте в тежка финансова обстановка, тогава няма причина да не заделяте най-малко по 10 % от приходите си за непредвидени случаи. 

(Следва продължение)

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР