Всички говорят за демографска катастрофа, за лошото състояние на здравеопазването,

...
Всички говорят за демографска катастрофа, за лошото състояние на здравеопазването,
Коментари Харесай

Нинова в Смолян: ГЕРБ си отиват, нека говорим за бъдещето

" Всички приказват за демографска злополука, за неприятното положение на опазването на здравето, образованието, за ниските приходи, само че никой не предлага какво да се прави, с изключение на Българска социалистическа партия. Още през юли предходната година отправихме своето предложение за бъдещето с Визия за България. Защото ГЕРБ са проваленото настояще- ясно е, че си отиват. Нашата цел е бъдещето. И го очертахме. Заедно с вас. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред претъпкана зала на среща с обществеността на град Смолян, предават от пресцентъра на партията.

Тя посочи, че Визия за България е обсъждана на над 500 срещи в цялата страна, с близо 1000 оферти, всеки който е желал, се е включил- учители, лекари, земеделци, инженери, строители, учени.

" Тази Визия не е писана единствено в кабинетите в София. Тя е дело на десетки хора. Тя е предложение на Българска социалистическа партия, само че неин съавтор е народът. Никоя друга партия не предлага такава стратегия и подобен метод за нейното правене. Затова тя е обречена на триумф " - разяснява Корнелия Нинова. Тя означи, че се приказва за предварителни избори, за европейски избори, за локални избори, че се спрягат имена, редят се листи, плетат се интриги, мерят се рейтинги и никой не приказва за съответни дейности за изваждане на България от дъното и възстановяване на живота.

" Ние предлагаме този диалог и решения. И провокирам всички партии да ни последват и да го създадат. Визия за България ще се трансформира във визия за всеки район. Тук съм да ви показва Визия за Родопите " - сподели ръководителят на Българска социалистическа партия пред хората от Смолян.

Тя посочи, че от преуспяващ град, Смолян става град със затихващи функционалности, а региона обезлюдава най-бързо. 48% от хората са на прага на бедността. " Имате всички естествени благосъстояния, а хората са работещи небогати. Това направиха ръководството на ГЕРБ и кметът на ГЕРБ от този преуспяващ край. Това е статуквото, само че то може да бъде променено. Стига да го поискате, да не се страхувате и да бъдете бдителни да не ви подменят гласа. Те са царе на операциите. Ако изборите са почтени, ГЕРБ не биха ги спечелили ", безапелационна беше Нинова. Тя посочи, че със 17 % % поддръжка за държавното управление на Борисов и 8% на Народното събрание, това ръководство към този момент няма легитимност. Последва два часа полемика по ограниченията, препоръчани от Българска социалистическа партия, за възобновление на Родопите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР