Всички говорят за демографска катастрофа, за лошото състояние на здравеопазването,

...
Всички говорят за демографска катастрофа, за лошото състояние на здравеопазването,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Съавтор на „Визия за България“ е народът

Всички приказват за демографска злополука, за неприятното положение на опазването на здравето, образованието, за ниските приходи, само че никой не предлага какво да се прави, с изключение на Българска социалистическа партия. Още през юли предходната година отправихме своето предложение за бъдещето с „Визия за България“. Защото ГЕРБ са проваленото настояще – ясно е, че си отиват. Нашата цел е бъдещето. И го очертахме. Заедно с вас.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред претъпкана зала на среща с обществеността на град Смолян, оповестиха от пресцентъра на партията.

Тя посочи, че „Визия за България“ е обсъждана на над 500 срещи в цялата страна, с близо 1000 оферти, всеки който е желал, се е включил- учители, лекари, земеделци, инженери, строители, учени.

„Тази визия не е писана единствено в кабинетите в София. Тя е дело на десетки хора. Тя е предложение на Българска социалистическа партия, само че неин съавтор е народът. Никоя друга партия не предлага такава стратегия и подобен метод за нейното правене. Затова тя е обречена на успех“, разяснява Корнелия Нинова.

Тя означи, че се приказва за предварителни избори, за европейски избори, за локални избори, че се спрягат имена, редят се листи, плетат се интриги, мерят се рейтинги и никой не приказва за съответни дейности за изваждане на България от дъното и възстановяване на живота. „Ние предлагаме този диалог и решения. И провокирам всички партии да ни последват и да го създадат. „Визия за България“ ще се трансформира във визия за всеки район. Тук съм да ви показва Визия за Родопите“ – сподели ръководителят на Българска социалистическа партия пред хората от Смолян.

Тя посочи, че от преуспяващ град, Смолян става град със затихващи функционалности, а региона обезлюдава най-бързо. 48% от хората са на прага на бедността.

„Имате всички естествени благосъстояния, а хората са работещи небогати. Това направиха ръководството на ГЕРБ и кметът на ГЕРБ от този преуспяващ край. Това е статуквото, само че то може да бъде променено. Стига да го поискате, да не се страхувате и да бъдете бдителни да не ви подменят гласа. Те са царе на операциите. Ако изборите са почтени, ГЕРБ не биха ги спечелили“, безапелационна беше Нинова. Тя посочи, че със 17 % % поддръжка за държавното управление на Борисов и 8% на Народното събрание, това ръководство към този момент няма легитимност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР