Всички говорят за Арлинг Холанд и се чудят дали той

...
Всички говорят за Арлинг Холанд и се чудят дали той
Коментари Харесай

Робот ли е Арлинг Холанд?

Всички приказват за Арлинг Холанд и се чудят дали той не е... робот! Норвежкото дете знамение продължава да впечатлява почитателите с феноменалата си ефикасност, а експертите чакат от него един ден да грабне " Златната топка ", може би повече от един път.

Какво обаче има да каже Холанд? Отговорът: съвсем нищо. 13 гола в 12 мача за " Борусия " Дортмунд бяха последвани от единствено 11 думи след разгрома с 4:0 над " Шалке " в дербито на Рур. Двубой, в който младокът вкара първото попадение след подновяването на сезона в Бундеслигата.
Рур е " жълто-черен ", Холанд откри головото шоу в Бундеслигата "Борусия " Дортмунд разруши "Шалке 04 " в първото дерби след рестарта
Поведението на Холанд накара почитателите да се майтапят, че той е машина, програмирана да бележи голове, само че не и да приказва по-късно. Като доказателство могат да послужат изявленията с 19-годишния нападател след мачове в Шампионската лига през този сезон.

10 гола в 8 срещи, първият младеж с хеттрик в шампионата и с попадения в 5 следващи мача. И изявленията с по една дума:

I don’t think Erling Haaland is programmed for Interviews. pic.twitter.com/xbvs9WRsnJ
— Javi (@JaviUtd) May 16, 2020

Роден в Лийдс и наследник на някогашния футболист Алф-Инге Холанд, прекарал съвсем цялата си кариера на Острова, Холанд надали има проблеми с британския език. Той очевидно избира да приказва на терена.



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР