Всички геймъри знаят, че публичните чатове в игрите са мястото,

...
Всички геймъри знаят, че публичните чатове в игрите са мястото,
Коментари Харесай

Бетата на Battlefield V ще има филтър срещу ругатни

Всички геймъри знаят, че обществените чатове в игрите са мястото, където се разпростира най-цветущата вариация на езика и се подмятат най-дръзките нарицателни. Electronic Arts обаче не утвърждава това и по тази причина компанията възнамерява да постави специфичен филтър в новата си игра. По време на разговор с почитатели в Twitter, ръководителят на EA DICE Жакуб Аджмал удостовери, че филтърът против хули ще е разполагаем извънредно за лични компютри.

Някои геймъри обаче не бяха впечатлени от този факт. В обществената мрежа един от потребителите разяснява: „Не намирам доста смисъл, само че въпреки всичко бих желал да имаме филтър в чата. Моля ви, направете по този начин, че да може да блокираме избрани хора, а не целя чат. Обичам да си пиша от време на време, само че единствено един дръвник ли ще ме откъсва от забавата, тъй като не му понасям нелепостите?„. Според множеството играчи е по-добра концепция е тази функционалност да се задейства по тяхно персонално предпочитание, а не да бъде налагана върху всеки един.

Аджмал отговори: „… В Battlefield всички геймъри би трябвало да се отнасят един към различен с почит. Всъщност е тъпо, че се нуждаем от такива неща… Честно казано, мисля че ще има разлика тъй като, когато героите в играта се наскърбяват, е част от фантазията, както когато гледате филм… до момента в който чатът е действителен, директна връзка сред играчите.“

Отворената бета на Battlefield V продължава от 6-ти до 11-ти септември. Абонираните за EA Access или Origin Access услугите ще получат и два дни спомагателна игра, започвайки от 4-ти септември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР