Всички добре знаем, че първото впечатление е най-важно, трябва добре

...
Всички добре знаем, че първото впечатление е най-важно, трябва добре
Коментари Харесай

Как да направите добро първо впечатление?

Всички добре знаем, че първото усещане е най-важно, би трябвало добре да знаем какво да създадем, с цел да се вършим с тази нелека задача.
Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да получите оптимално количество информация за индивида, с който ще се срещате: къде живее, какво обича и по какъв начин се облича, какво яде, какви ползи има, занимания и така нататък
Колкото повече информация имате, толкоз по-вероятно е да му извършите положително усещане.
Външен тип
Да предположим, че знаете по какъв начин се облича индивидът, на който желаете да се харесате и впечатлите. Вашата задача е да се облечете в същия жанр и звук.
Ако е рок музикант, носите черна тениска и дънки, в случай че е бизнес среща, носите непоколебим тоалет и така нататък В същото време не би трябвало да изглеждате по-добре от събеседника си, с цел да не предизвикате у него възприятие на съревнование и да не навредите на контакта.
Трябва да изглеждате спретнати и добре поддържани.
Контакт с кожата
При среща е нежелателно да докосвате човек без незабавна потребност, не тупайте събеседника си по рамото, не целувайте прекомерно доста, не докосвайте коляното му и така нататък Най-добре е да избягвате сходни моменти.
Трябва да поддържате отдалеченост и да се обръщате с „ вие “, до момента в който взаимно не преминете към по-приятелска връзка. По време на диалога, всичко би трябвало да бъде откровено и намерено, без никакви неясноти и терзания.
Най-хубавият тон е личното име
Няма нищо по-красиво за човек от звука на личното му име. Ако някой не харесва името си, нормално го сменя. Във всеки различен случай това е най-хубавият и прелестен тон.
Съответно, никога не би трябвало да го изкривявате. Обърнете се към събеседника с цялостното му име, произнасяйки го с прелестен звук. Опитайте се да казвате името всякога, когато се свържете.
Психологически комфорт
Когато поддържате връзка с човек, преди всичко е значим неговият личен уют и комфорт. В процеса на връзка вашият събеседник ще обърне внимание не на това какъв брой сте прелестни, а на това по какъв начин се усеща до вас. Тези моменти би трябвало да се употребяват.
Трябва да насърчите събеседника си да приказва не за вас, а за него. 70% от времето би трябвало да бъде отделено на него и неговите ползи.
Насърчавайте индивида да приказва за най-красивите мемоари от живота му, за достижения и по този метод ще го свържете с нещо прелестно, като избран конвенционален инстикт.
Похвали и похвали
Правете похвали. Те би трябвало да почтени, уместни и в десетката.  Много хора са алчни за похвали. Разбира се, не би трябвало да има прекалено много от тях, дано бъдат подобаващи и в умерени количества.
Огледално отражение
Огледалното отражение е отражение на езика на тялото на другия човек. То би трябвало да бъде невидимо. По този метод хората откриват връзка.
Когато вашият събеседник ви води по същия метод като вас, вие имате чувство за сигурност, цялостно схващане и сигурност. Чувствате се удобно с подобен човек, тъй като знаете какво да очаквате от него на подсъзнателно равнище.
Винаги работи. Физическото огледално отразяване включва: стойка, жестове, надолнище на главата, дишане, мимики, позиция на крайника. Вербален: скорост на речта, думи-паразити, тембър на гласа. 
Комфортна среда
Опитайте се да не седите против колегата си в диалога. Това е съпротива, един тип съревнование на подсъзнателно равнище. Опитайте се да седнете един до различен.
 Искате да извършите положително първо усещане? Следвайте тези препоръки Искате да извършите положително първо усещане? Следвайте тези препоръки
Мислите си, че имате 10 минути, с цел да извършите положително първо усещане? Помислете отново. Повечето хора построяват визията си за няког...
 80% от външния ви тип би трябвало да са очи в очи. Не е нужно да гледате непрекъснато в очите на събеседника, само че не трябва да отклонявате взор прекомерно постоянно.
Познаване на границите
Не стойте прекомерно дълго, изключително на празненство..
Изненади и дарове
Разбира се, прелестни дарове, истински сувенири, лакомства за чай и други приятни изненади са доста мечтани. Това ще остави прелестно усещане за вас на равнище образни и вкусови чувства.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР