Всички днес могат да поставят началото на нови дела. Астроложката

...
Всички днес могат да поставят началото на нови дела. Астроложката
Коментари Харесай

Хороскоп: Позитивна енергия захранва скорпиона, рибите да действат бързо

Всички през днешния ден могат да слагат началото на нови каузи. Астроложката Ивелина Пенчева разгласи пред tribune.bg девиза на деня: Задоволявайте се с това, което имате, до момента в който се борите за това, което желаете. Ден за уединение и примирение. Приемете всичко такова, каквото е. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по какъв начин точно, ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за отмора, за другарство с близки и другари.

Овен

Успехът доближава постепенно, само че славно, само че би трябвало да се потрудите още малко за него. Внимавайте да не развалите нещата в самия край. Слушайте какво ви споделят, само че се доверявайте на първо място единствено на здравия си разсъдък.

Телец

Избягвайте всевъзможни претоварвания и излишества, защото през днешния ден те са изключително нездравословни за вашето здраве. Ако видите, че някой се умилква към вас и се пробва да завоюва вашата благосклонност, нямайте доста доверие.

Близнаци

Не се изключва пораждане на условия, които могат да объркат проектите ви за деня. Пестете силата си, не се насилвайте да вършиме нещо, което не ви се прави. Имайте самоконтрол и бъдете подготвени да посрещнете всяка нова опция.

Рак

Сутринта може да се почувствате прочувствено по-неустойчиви, само че последователно ще стартира да става по-леко. Благоприятен интервал за единство с близки и обичани хора, само че се пазете от другарство с нападателно настроени хора, както и от битови произшествия.

Лъв

Ако решите да предприемате някакви начинания или опасности, би трябвало да бъдете доста внимателни и деликатни. Всички излишества са неподходящи и нежелателни. Избягвайте и физическото претоварване.

Дева

Днес е добре да се обърне внимание на рутинните каузи, които също би трябвало да бъдат свършени. Ще притегляте елементарно вниманието към себе си, само че вашата импулсивност може да изплаши индивида, който харесвате.

Везни

Днес, е по-безопасно да бъдете в ролята на наблюдаващ от ролята на деен участник в събитията. Полезно е съзнателното усамотение, отбягване на контакти. Оставете се да вършиме това, към което ви приканва сърцето.

Скорпион

Денят е с положителна сила. Не се тормозете за нищо. Въпреки това не се отпускайте изцяло. Неподходящо е да се изпитва потиснатост и отчаяние. Ще осъзнаете своите същински стремежи. Търсете всевъзможни мотиви за развлечение и наслада.

Стрелец

Не би трябвало да сте толкоз импулсивни във вашите решения и не позволявайте на оптимизма ви да изчезне никога. Ще видите, че скоро във вашия живот ще стартира да идва позитивен енергиен заряд.

Козирог

Сигурно е, че можете да се справите с безусловно всичко. Не се стремете да впечатлите другите, вие към този момент сте " на върха ". С решителният си метод вдъхвате доверие у близките. Мнозина ви почитат поради вашата непримиримост и неизменност.

Водолей

Хубаво е да разчитате на личния нюх. Приятелски препоръки и рекомендации изслушвайте единствено от вежливост, другояче по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към личните си разбирания. Възможно е да възникне непланирано мероприятие.

Риби

Действайте твърдо, без да губите от взор задачите си, стремете се към тях без значение какъв брой дълъг е пътят за тяхното реализиране. Вече знаете, че с непримиримост може да постигнете доста. Звездите желаят да избягвате това, което лишава усмивката ви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР