Всички деца, не само от началните класове, трябва да се

...
Всички деца, не само от началните класове, трябва да се
Коментари Харесай

Александър Грозданов: Дистанционното обучение е с ниска ефективност

Всички деца, освен от началните класове, би трябвало да се върнат в учебно заведение. Дистанционното образование е с ниска успеваемост. Проблемът при него е и какво се случва с децата, изключително в тийнейджърска възраст, по какъв начин те възприемат нещата и какво отражение дава подобен вид образование върху тях. Това сподели Александър Грозданов, претендент за депутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР - София. Той е специалист към Комисията по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие на СОС.

Той е на мнение, че образованието в домашни условия не е положително, само че е най-малкото зло в обстановка на пандемия.

Грозданов смята, че терзанията към тестването на децата отшумяват. А дребните възпитаници на драго сърце и наслада се връщат в учебно заведение.

" Децата имат потребност от своята среда, от това да се развиват. Онлайн образованието им лиши опцията да се съревновават, да се себедоказват. Може би ни чака едно потомство, което ще бъде цивилен и професионално пасивно. Обществото би трябвало да се опасява от генерация на потребители, само че не и основатели ", съобщи претендентът за депутат.

По думите на социалиста би трябвало да се образува държавно управление, тъй като страната има потребност от непоклатимост, поредност и почтеност.

" Няма съображение да се тормозим за честността на вота. Предишните бяха проведени почтено и професионално. И в този момент ще е по този начин ", безапелационен е Александър Грозданов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР