Всички данни факти и обстоятелства, на които почива обвинението, повдигнато

...
Всички данни факти и обстоятелства, на които почива обвинението, повдигнато
Коментари Харесай

Атанасова : Не очаквам още бомбастични факти и изявления по Барселонагейт

Всички данни обстоятелства и условия, на които почива обвиняването, повдигнато от прокуратурата по делото " Барселонагейт ", би трябвало да се намират в материалите, заведени в деловодството. Не чакам спомагателни бомбастични обстоятелства, данни и изказвания. Специално Борисов през последните две години е лице без имунитет, в никакъв случай не се е употребил от него, даже когато беше народен представител. Можем да кажем, че прокуратурата се употребява за политическа бухалка. Това сподели ръководителят на ПГ на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, в ефира на Нова телевизия.

" Прокуратурата е държавното обвиняване, само че съдът се е произнесъл по две инстанции. Ако се стигне до развиване на проблема, а не се окаже политическа пушилка, ще следим дали обвиняването ще издържи в зала - това е пробата за правда. Очаквам да забележим правдивост и тематиката да бъде затворена ", уточни тя.

По думите ѝ комисията за имунитетите включва хората, които са желали да се срещнат с материалите, които са предоставени при настояването за свалянето им. " Те се намират в секретното деловодство на Народно събрание. Председателят на Народното събрание насрочва съвещание и се дава достъп на представители на всички партии до материалите, защото няма определен ръководител ", съобщи тя. И изрично отхвърли депутатите да пречат на следствия на прокуратурата. 

Според нея Българска социалистическа партия не са желали да вземат участие в упоменатата комисия, а това демонстрира, че не желаят да се срещнат и с материалите.

" Докато няма определен краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокурор, заместниците на Гешев поемат част от отговорностите му. Машева уведоми Правната комисия, че Гешев няма да се яви на чуване. А отчетът на прокуратурата е част от отчетността ", акцентира Атанасова. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР